2777
2789

بچه ها یه پسره بود دوستم باهاش منو اشنا کرد

خیلی پسر قد بلند خوش هیکل خوش پوش چهره خوبی هم داشت

خلاصه ک ما قرار شد همو ببینیم...

رفتیم بیرون یدونه شاخه گل بم داد سوار ماشینش شدم

منو برداشت برد تو ی باغ😐

باغه هم از این اتاقک هایی داشت که به شکل سنتی ساخته شدن

رفت دوتا رانی خرید اورد گف بیا اینو بخور بعدا اگ خواستی میریم شام میخوریم😑😂😂😂😂😂😂😂

حالا من ک گشنه شام اون نیستم الحمدلله وضع مالی خوبی داریم اصلا مگه من گشنه شام این گدایم...

بعدش رفتیم سوار ماشین کلی حرف زدیم این فقط منو با ماشین تو سطح شهر میچرخوند😐

ساعت 11 شب شده بود منتظر رفیقم بودم از ارایشگاه برگرده بریم دنبالش....

رفیقم همونی بود ک منو با این پسره اشنا کرده بود! 

دوستم اومد گف خب بچه ها اشناییتون چطور بود؟

گفتیم خوب بود

یهو گفت شام خوردید؟ پسره گف نه

دوستم برگشت نگاش کرد گف امید؟

امید دختر مردم ساعت 11 تو ماشین تویه هنوز بش شام ندادی؟

پسره گف خب هر چی بش میگم چی میخوری چیزی نمیگه... (اخه چن بار پسره تعارف خشک خشک کرد منم جواب ندادم پسر باید خودش بره چیز بخره بیاد)

بعد دوستم بش گف بیا برو گمشو شام بگیر دختر مردم اوردی بیرون از گشنگی مرد تو ماشینت ساعت 11 هنوز هیچی بش ندادی

پسره قرمز شده بود😂😂😂😂تو خودش ریده بود

رفت یدونه پیتزا دونفره خرید

دوستمم میگف من نمیخورم حالم بده برا من نگیر برا خودتون بگیر

به هر حال منم ولش کردم چون پسره لاشی بود از اینایی ک فوری رابطه جنسی میخواست سر قرار دوم

و البته مهم تر اینکه ارزشی برای دختر قاعل نبود و مدام فکر میکرد دختر میخواد ازش بکنه

یکی نیس بگه گدا اخه مگه یدونه شام دادن میشه پول کش رفتن؟ دخترایی ک پول میکشن طلا و ماشین میکشن ن شام 😂😂

☹️ سینگل بودن مگه چشه اخه !! 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم تخیلات ذهنتو داری مینویسی رفتی باغ با طرف ؟ مگه بیزنسی هستی ؟ بعدک تا یازده شب بیرون و دور د ...

فک کنم کافه منظورشون بوده دیگه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اگه بخواد کاری کنه تو روز میکنه تو شب فقط غریزه داره؟

من حرفی از غریزه زدم؟

به خاطر امنیتتون گفتم .همه جور آدمی هست .دزد .قاتل .متجاوز و ....

خیلی ریسک میکنید

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

باز تو خوبی:) ما رفتیم بیرون رفتیم پارک نشستیم لب جدول!بعدش رفتیم سوار ماشینش که رفیقش بود به رفیقش گف وایسا دوتا آبمیوه  بگیرم واینساد،۶ ماه باهاش بودم هزار تومن خرج نکرد😂😂

برا همون رانی هم دو روز نخوابیده

والا همین ک پسر مردم سکته نکرده بیفته رو دستشون کافیه😂😂 

تازه بعدش ازاین بشر پیتزاهم نقد کردن 

نمیگین تاعمر داره سینگل بمونه😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃