2777
2789
عنوان

بچه ها 😃😆بیاید 🎶🎸🎶🎺

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست

عجب بالا و پایین داره دنیا عجب این روزگار دل سرده با ما یه روز دور و برم صد تا رفیق بود منو امروز ببین تنهای تنها

خیال کردم که این گوشه کنارا یکی داره هوای کار ما را یکی هم این میون دل سوز ما هست نداره آزرو آزار ما را. ☹🙁☹😕

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل گل گل اومد کدوم گل ؟ 

همون که رنگارنگه برایه شاپرکها یه خونه قشنگه

کدوم کدوم شاپرک؟ 

همون که رویه بالش خالهای سرخ و زرده   با بالهای قشنگش میره و بر میگرده.

همینجوری یه دفعه این آهنگه به ذهنم اومد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
مم خیلی اهنگ بازم از کدومش بگم اخه اهنگ جدایی مهستی ..کاشکی عشق دیروز هنوز میون ما بود واسه من توی ...

ای کاش ی قسمت از متنشونو میذاشتی  

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

خیلی خوشحالم از این که 

تو به دنیا اومدی تو 

دنیا فهمید که تو انگار 

نیمه ی گمشدمی تو

زندگی خیلی خوبه چون که خدا تو رو داده 

روز تولدم برام فرشتشو فرستاده 

خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم دستتو گرفتموووو فهمیدم عاشقت شدم♥️

محمد علیزاده♥️

گل گل گل اومد کدوم گل ؟  همون که رنگارنگه برایه شاپرکها یه خونه قشنگه  کدوم کدوم شاپرک؟& ...

نشنیده بودم   مرسی از مشارکتت  

ای کاش ی قسمت از متنشونو میذاشتی    

اغوشتو بغیر من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشیو ارامشم جدا نکن من برای با تو بودن پرعشقو خواهشم واسه بودن کنارت تو بگو به هر طرف پر میکشم

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
خیلی خوشحالم از این که  تو به دنیا اومدی تو  دنیا فهمید که تو انگار  نیمه ی گمشدمی ...

منظور از تو الان منم دیگه😆

اغوشتو بغیر من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشیو ارامشم جدا نکن من برای با تو بودن پرعشقو خواهش ...

مرسی عزیزم  جالب بود  

نشنیده بودم   مرسی از مشارکتت    

نوستالژیه دوران کودکیم بود از برنامه کودک پخش میشد منم همراش میخوندم. یادش به خیر

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.