2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 28 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه باوااا هنوز فقد ستون

اگه پس اندازی طلایی چیزی داری میتونی خونه رهن کنی ؟

نمیدونم تو چه منطقه ای هسی اگه روستا یا شهرا کوچیکی میتونی با ۱۰۰ تومنم خونه کامل رهن کنی 

😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)

پس انداز ندارم عزیزم

طلا هم ؟بری خونه بابات و داداش خودتم وضع همینه ی ماه خوب باسه تهش میشه دعوا کلا شراکتی همینه ب نظرم تو که این همه سال تحمل کردی این یه سالم تحمل کن تا خونت درس بشه سقفش که گرفتید در و پنجره گذاشتید فقط ی گچکاری و کاشی کنید برید توش بقیشم کم کم درس میشه 

😌🦋 (تیکر من تیکربارداری نیست ...)

خونه مامانم دروه یه ساعت راهه

خب چن روز میتونی خونه ی مامانت بمونی.باوز کن بیشتر از ده روز بمونی .اونا هم بی اعصاب میشن .چون مثل مادرشوهرت سنی ازشون کذشته ودیگه حوصله ی بچه رو ندارن .سعی کن خودت زیاد خونه نباشی .مثلا برو سالن کناب خونه .چن ساعت از روز رو میتونی اونحا بگذرونی هم خنک هست هم ساکت هم میتونی برا بچه ها کتاب قصه بخونی .بعضی از کتابخونه ها سالن مخصوص بچه ها هم داره .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

شوهرش داره خونه جدا می‌سازه این حرفا چیههههههه

وای چه کار بزرگی؟ 

ما از زندگی بقیه خبر نداریم امااا یه چیزی واضح بود:

مهم فرهنگ و اداب رفتاره که نه مادرش داره نه خودش

حالا هی بیا از یه شوهر یه غریبه دفاع کن

وای چه کار بزرگی؟ ما از زندگی بقیه خبر نداریم امااا یه چیزی واضح بود:مهم فرهنگ و اداب رفتاره که نه م ...

دفاع نکردم اما زخم زبون زدن الان بهش کمکی نمیکنه اون تو این شرایط هست...خیلی وقتا آدم با چشم های باز انتخاب میکنه اما انتخابش اشتباه از آب در میاد..

وای چه کار بزرگی؟ ما از زندگی بقیه خبر نداریم امااا یه چیزی واضح بود:مهم فرهنگ و اداب رفتاره که نه م ...

مادرشوهرش بیشعوره درست ولی متاسفانه خونه مال اونه و اینا هم مجبورن یه سال دیگه بمونن تو اون خونه...بعد بنظرت زخم زبون زدن چاره کار این بیچاره اس؟؟؟