2789
عنوان

پارنترم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 31 پست

😐بچمون زیاد فیلم دیده از نوع میلف 

این که با صراحت کامل این و اعتراف کرده 

تو ام که دختری و مغزتون یجوریه کامل  تو مغزتون میپیچه این موضوع  دیگه از ذهنت خارج نمیشه 

اونم در مقابل حرف تو وقتی این مدلی جواب داده بی پرده و با صراحت 

پس بهترین گزینه ، حذف گزینه اس 

این نه تنها این موضوع رو اعتراف کرده 

بلکه از نحوه جواب دادنش نشون داد که هیچ درکی از تو نداره 

و ارزش خاصی برای تو حتی قائل نیست 

( تعلیق ) سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ پارتنر تو غلط میکنه از سن بالا خوشش میاد. اگ از سن بالا خوشش میاد چرا با تو هست. ی کم ب خودتون رحم کنید. این موقعیتش باشه ن نمیگه الانم شکر خدا زن بدم زیاد شده 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

۲۳

چون خیلی بچست همچین گرایشی داره 

به بالای سی که میرسن برعکس میشه دوست دارم زنشون کوچیک تر از خودشون باشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اگ پارتنر تو غلط میکنه از سن بالا خوشش میاد. اگ از سن بالا خوشش میاد چرا با تو هست. ی کم ب خودتون رح ...

میشه بگی چطور حرفمو بزنم بهش 

من الان بخام با خشم بگم خو میگه بابا شوخی کردم 

بخام منطقی بگم میگه چیز خاصی نبود الکی گفتم 

یچیزی میخام بگم ببینم بازم میگه

میشه بگی چطور حرفمو بزنم بهش من الان بخام با خشم بگم خو میگه بابا شوخی کردم بخام منطقی بگم میگه چیز ...

موضوع اینه تو می‌دونی همچین گرایشی داره و پیدا کنه می‌ره با آدم سن بالا 

موندم چرا موندی باهاش 

آدم قحطه وقتی یکیو پیدا میکنید دیگه ولش نمیکنید و چشمتونو رو بدیاش میبینیدید ؟؟! 

کسایی که تو دوستی نمیتونن کات کنن همونایی هستن که تو زندگی اگر خیانت بهشون شد نمیتونن طلاق بگیرن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اگه میخوای راجع به موضوع سن بالا بیشتر بدونی، میتونی ازش مستقیم بپرسی که چرا این حرف رو زده و چه منظوری داشته. هیچ مشکلی نداره که صاف و ساده ازش بپرسی، ولی اینو هم باید بدونی که هر کسی یه نوع سلیقه داره و ممکنه اصلاً قصد بدی نداشته باشه. اگه حس بدی از حرف‌هاش گرفتی، باید بهش بگی که اون حرف‌ها برات چقدر سنگین بوده و از این به بعد نمی‌خوای بشنوی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

موضوع اینه تو می‌دونی همچین گرایشی داره و پیدا کنه می‌ره با آدم سن بالا موندم چرا موندی باهاش آدم قح ...

آخه یهو خودش اعتراف کرد 

الان مطمعنم بخام جدا شم میگه من شوخی کردم بخدا 

میشه بگی چطور حرفمو بزنم بهش من الان بخام با خشم بگم خو میگه بابا شوخی کردم بخام منطقی بگم میگه چیز ...

ب نظر من ک پیگیرش نشو خودش ی جا وا میده. یا مثلا بگو از فامیلامون یاپسر خالم  از ی سن بالا خوشش اومده میخواد بگیردش  مادرش قبول نمیکنه و همه تعجب میکنیم پسر مجردو همه چی تموم بره با زن 

اونم احتمالا بگه عادی یه و طرفداری کنه 

ولی ب نظرم ب درد نمیخورن اینجور مردها

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش