2777
2789
عنوان

خیلی خوشگلم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 65 پست
به چشم زخم اعتقاد دارم،برا خودت چهارقل بخون ولی درکل به نظرم بیشتر تلقین کردی به خودتاینکه هی میگی آ ...

واقعا اوکی نیستم چون شاید درگیر یه مریضی سختم شدم شاید دلیلش این باشه حتی کف حموم افتادم دست پام زخمی شد یکم بدبیاری اوردم 

نمیتونم که بد داغون برم بیرون کاش شرایطش بود عکسی که باهام میرفتم بیرون واست میفرستادم من خودم متنفر ...

فدات بشم من گفتم با لباس گداها برو ؟ 

گفتم جلفی و خود نمایی میکنی ؟

من گفتم وقتی خوشگلی و اذیتی مجبوری کوتاه بیای در مدل و رنگ لباس و ارایش و عطر

منظورمو گرفتی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم فعلا ک‌توخونه‌حبسم😂

چرا حبسی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تره اعتقاد دارم اسپند دود کن برای خودت اگه تونستی یه آتیش کوچولو توی حیاط روشن کن و ار روش بپر من هر ...

عزیزم میشه روی یک شمع هم بپرم؟ آتیش نمیتونم درست کنم یک شمع سکه‌ای روشن کنم از روش بپرم؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

استارترجان تروخدا خودت رو توصیف کن بگو چ شکلی هستی خیلی دلم میخواد بدونم چ شکلی هستی🙏❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

هم مریض شدم هم‌افتادم‌کف حموم زخمی شدم هم خیلی بی حوصله شدم اصلا حوصله بیرون ندارم🥲

چه ربطی داره منم مریض میشم و ببین چرا حموم افتادی شاید دمپاییت لیزه یا کف حموم لیزه درستش کنین تا کسی ضربه مغزی نشده بعدش میگین فلانی چشم زده

برو بیرون چند تا خوشگل تر از خودت ببینی تا روحیت عوض بشه

تره اعتقاد دارم اسپند دود کن برای خودت اگه تونستی یه آتیش کوچولو توی حیاط روشن کن و ار روش بپر من هر ...

عزیزم میشه روی یک شمع هم بپرم؟ آتیش نمیتونم درست کنم یک شمع سکه‌ای روشن کنم از روش بپرم؟؟

چه ربطی داره منم مریض میشم و ببین چرا حموم افتادی شاید دمپاییت لیزه یا کف حموم لیزه درستش کنین تا کس ...

عزیزم منم نگفتم صددرصد گفتم فککککک کنممم چون من تو جنوبم قیافه مثل من کم هست  از نظرشون زیبا حساب میشم شایدم اصلا زیبا نباشم

عزیزم منم نگفتم صددرصد گفتم فککککک کنممم چون من تو جنوبم قیافه مثل من کم هست از نظرشون زیبا حساب می ...

اگه اذیتی تنها راهش کوتاه اومدنه