2777
2789
عنوان

همه چی ازم گذشته دیگه حس هیچی نیس خودمو خوشگل کنم که چی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا با انگیزه بودم خیلی تو ذوقی خوردم حالا مرده متحرک شدم خواهرم نگاام میکنه میگه افسردگی حاد گرفتی

همه تو زندگی روزای سخت داریم ...

صبر داشته باش عزیزم. )

بالاخره روزای خوش ماهم میرسه.

دنیا و زندگی اینهمه قشنگی داره.. اگه خسته ای یه سفر به جایی خوش آب و هوا و سرسبز برو.

هر چی خواستم نشد رشته دانشگاهی خوب نشد ، ازدواج با عشق زندگیم نشد ، حتی عمل زیبایی نشد فقط سگ دو میزنم 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

هر چی خواستم نشد رشته دانشگاهی خوب نشد ، ازدواج با عشق زندگیم نشد ، حتی عمل زیبایی نشد فقط سگ دو میز ...

میدونم عزیزم... ولی از نو شروع کن ... در گذشته نباش .. میگم که همه ما در گذشته تلخی های زیادی داشتیم.. دختر مگه چند بار به دنیا میای؟ از باقی عمرت لذت ببر... تو حسرت گذشته نباش

نگو تروخداا‌ اینطوری منم نمیتونم چون تا اینجای کار هیچی نشدم

چرا نتونی خواستن توانستن است ببین اگه واقعا بخوای حتما میتونی من فقط شکست های زیادی خوردم و آدم احساسی هستم دیگه ذوقم کور شده همین

چرا نتونی خواستن توانستن است ببین اگه واقعا بخوای حتما میتونی من فقط شکست های زیادی خوردم و آدم احسا ...

دقیقا درسته 

اما همینکه راجبش حرف میزنی ینی میخای اینارو

من خیلی کمالگرا و بلند پروازم و همین باعث شده کمتر پیشرفت کنم 

بنظرم کمال‌گرایی رو بزار کنار شما هم اینسری هم تلاش کن ایشالا ک میشه❤️

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
دقیقا درسته اما همینکه راجبش حرف میزنی ینی میخای اینارومن خیلی کمالگرا و بلند پروازم و همین باعث شده ...

اتفاقا منم کمالگرام و همین خیلی بهم ضربه زد و میزنه 

انشاءالله موفق باشی

اتفاقا منم کمالگرام و همین خیلی بهم ضربه زد و میزنه انشاءالله موفق باشی

قربونت برم‌تو خیلی شبیه‌منی 

الان‌یه جمله خوندم‌میگفت شانس‌مال اون‌کسیه که تا آخرین لحظه تلاش‌ کنه

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
قربونت برم‌تو خیلی شبیه‌منی الان‌یه جمله خوندم‌میگفت شانس‌مال اون‌کسیه که تا آخرین لحظه تلاش‌ کنه

من کمال گرایی شدید دارم شاید اگه من رو می‌شناختی خودم و زندگیمو می‌دیدی میگفتی تو که خوبی داری تلاشتو میکنی ولی خودم میگم نه کافی نیست من اون بالا بالا ها رو میخوام از هر لحاظ حتی ظاهری 

چرا نتونی خواستن توانستن است ببین اگه واقعا بخوای حتما میتونی من فقط شکست های زیادی خوردم و آدم احسا ...

عزیزدلم... می دونی تو مثلا از کجا می دونی اگه با عشقت ازدواج می کردی خوشبخت می شدی ؟؟ خودتو آزار نده ... لابد خدا این طور صلاح دیده

عزیزدلم... می دونی تو مثلا از کجا می دونی اگه با عشقت ازدواج می کردی خوشبخت می شدی ؟؟ خودتو آزار نده ...

خیلی دارم اذیت میشم دلتنگشم