2777
2789
عنوان

تعرض شده بهم حس میکنم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 83 پست
استادم بود بابا تو دفترش

میگم به غیر اعضای خانوادت دیگ تنها نشو اصلا بعد تو میگی استادم بوده!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میگم حالم بد شد آر نگاهش یه جوری شدم تا دید فهمیدم پشت سرمه اومد نشست

برو بخواب

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ببین میگم حالم بد شد آر نگاهش یه جوری شدم تا دید فهمیدم پشت سرمه اومد نشست

درکت میکنم حالا تعرض یا هر چی حس بدی بهت داده 

دیگ‌حواست باشه تنها نشی باهاش و رو ام ندی بهش 

لطفا لایک نکنید .سپاس
دوستان نگاهی که زن رو اذیت کنه هم تعرض حساب میشهاگر نگاه همراه با قصد و نیت آزار و اذیت، ایجاد مزاحم ...

ولی جاافتاده ک تا دست بطرف نزنن نمیگن تعرض 

daigo.ir/secret/11999473004 هیییییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

عشقم تعرض یعنی دستش به بدنت بخوره. تجاوز شدیدترهاین حتی هیزی هم نیس

اره این که بنظرم تعرض نبود صرفا انگار یه حالتی لاس زدن بین دختر و پسر بود اون نگاها

ولی بعضی موقعها نگاه بد تعرض حساب میشه

اره این که بنظرم تعرض نبود صرفا انگار یه حالتی لاس زدن بین دختر و پسر بود اون نگاهاولی بعضی موقعها ن ...

خدایی نه😑

اصن واژه تعرض یعنی عبور از یه حد خاص. و این حد خاص هیچ وقت یه نگاه نبوده!

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اره این که بنظرم تعرض نبود صرفا انگار یه حالتی لاس زدن بین دختر و پسر بود اون نگاهاولی بعضی موقعها ن ...

ته ببین چشم تو چشم شدیم با من جوونم هست ۳۲ سالشه من ۲۱ اون بعد یهو بلند شد رفت پشت سرم بیرون من هنوز همون حالت بودم

من ترسیدم ته دلم خالی شد😭😭😭😭حالم بده بدم اومده آر خودم

چرا بدت اومده از خودت عزیزم

مگه گناه کردی

مگه کار بدی کردی

پس این حرفا رو تموم کن و نگو از خودم بدم اومده چون هیچ دلیلی نداره از خودت بدت بیاد

تعرض بود رسما خیلی نگاه بدی بود خیلی🤕

یعنی ممکنه لباس زیرت مشخص بوده؟

معلومه روحیه لطیف وبا حیایی داری ولی با اون شلوار باید مراقب بودی،الانم خودتو اذیت نکن آروم باش تجربه شد برات که مواظب باشی،شایداشتباه فکر میکنی؟

چرا بدت اومده از خودت عزیزممگه گناه کردیمگه کار بدی کردیپس این حرفا رو تموم کن و نگو از خودم بدم اوم ...

من شنیده بودم قبلا از بچه های دیگه که این استاده زوی من کراش داره جدی نگرفتم 

یعنی ممکنه لباس زیرت مشخص بوده؟معلومه روحیه لطیف وبا حیایی داری ولی با اون شلوار باید مراقب بودی،الا ...

بچه ها میگن اون روم کراش بوده یعنی تا قبل این اتفاق میگفتن نه معلوم نبود بی‌صاحب تنگ بود م‌....

خدایی نه😑اصن واژه تعرض یعنی عبور از یه حد خاص. و این حد خاص هیچ وقت یه نگاه نبوده!

ببین

یه نگاه معمولی و ساده نه

ولی نگاهی که اذیتت کنه و حالتو بد کنه بنظرم حساب میشه

اینو بخون بنظرم منطقیه

• تعرض روانی: شامل هرگونه رفتار یا کلامی که باعث ایجاد ترس، اضطراب، یا آسیب روحی به فرد شود.