2777
2789
عنوان

دغدغه بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 51 پست

چه دل و جراتي

با اجازه نظر شخصيمو ميگم 

من فكر ميكنم افرادي كه ٣ تا ني ني يا بيشتر ميارن تو ايران يا خيلي پولدار و پشتوانه دارن يا كلا سخت نميگيرن

به نظر من ٢ تا داري خدا سلامتي بده در جهت تربيت و خوشختيشون بكوشي كافيه...

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته شوهرم اصلا موافق نیست

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

والا پسرمن دوسال وده ماهشه دیونه شدم ازدستش بس که شلوغه نه درست و حسابی میتونم مهمونی برم نه تفریح خونمونم ازدستش شده مسجد ناشکری نمی کنم بعداز۵سال خدابهم دادش وخیلی عاشقشم ولی خیلی خسته بچه بزرگ کردن فقط دلم میخواهد زودترازاب وگل دربیاد واقعا اصلا به هیچی نمی تونم برسم کلا کلافه شدم همین یکی برام بسه خداهمه بچه ها رو حفظ کنه 

یعنی میخوای باز  ? حماقت نکن خیلی سخته نمیتوانی از پسش بربیای هزینه ها زیاده

شما چهار تا بچه دارین ؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
عزیزم به بدنتم رحم کن😑😑

اتفاقا اون دوتا رو سز شدم

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
پسرم 4سال و سه ماهشه دیگخ نمیتونم به بچه فکرکنم توچجوری دوسالگی پسرت باردارشدی الانم دومی یکسالشه ب ...

من همش میگم چهارسالش بشه مشکلات ومحدودیتام کمترمیشه میتونم راحت به مهمونی و مسافرت واین چیرابرسم بدون اینکه دغدغه اینو داشته باشم دنبالش بدوام 

من همش میگم چهارسالش بشه مشکلات ومحدودیتام کمترمیشه میتونم راحت به مهمونی و مسافرت واین چیرابرسم بدو ...

منم همین فکرومیکردم

اما زهی خیال باطل

اگه پسره که خوابشوببینی بهتربشه

هرچی بزرگتربشن اذیتاشون بیشترو بیشتر میشن

پسرمن که روانیم کرده یعنی خودش باعث میشه تک فرزند باقی بمونه😥

البته شوهرم اصلا موافق نیست

خب شما به نظرم خودت بشین یه حساب سر انگشتی بکن از اوضاع مملکت و ایندشون تا تاثیر گذاری اومدن سومی اونم به فاصله کم از دوتا بچه که خودشون ۱-۲ سال تفاوت سنی دارن

بدن شما هم باید امادگی لازم رو داشته باشه کلا بین دوتا حداقل باید ۳ تا ۴ سال تفاوت گذاشته بشه

دوستان گرامی تو رو خدا وقتی شرایطشو ندارید بچه نیارید،نگید ما ک هیچی نداریم این بشه دلخوشی بخدا بچه عروسک نیست اینده میخواد خودتونو گول نزنید که خیلیها اینطور بودن!نتیجه این بچه ها میشه یه جامعه افسرده و افسار گسیخته😔 اگه خیلی دلتون سرگرمی میخواد برید به بقیه مخلوقات خدا کمک کنید

ینی از پس اون دوتای دیگه (خدا حفظشون کنه)،‌کامل بر میاید و به خودتونم کامل میریسد که به فکر سومی هستین؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

پسر من که خیلی گله