2777
2789

واسه باطل کردن پیس دعا نویس نرو فقط یه طلسم دیگه مینوسن برات قبلی باطل نمیشه که برو یه گوسفند عقیقه کن اگر واقعا دوست داری باطل بشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه باطل کردن پیس دعا نویس نرو فقط یه طلسم دیگه مینوسن برات قبلی باطل نمیشه که برو یه گوسفند عقیقه ...

یعنی چی عقیقه کنم ؟!

همه میگن برم پیش دعا نویس باطل کنه که 🥲

میشه بیشتر توضیح بدی

یعنی چی عقیقه کنم ؟!همه میگن برم پیش دعا نویس باطل کنه که 🥲میشه بیشتر توضیح بدی

ببین یه گوسفند رو با دعایی که از امام صادق رسیده میکشن گوشتش بین فقرا تقسیم میشه این کار همه نوع طلسم حتی طلسم مرگ باطل میکنه هر مشکل ماورایی رو حل میکنه خودتونم حصار میشید تازه الان حرم امام رضا یا حضرت معصومه یا جمکران و تینا همشون تو قسمت نذورات بخش عقیقه دارن شما پول رو میدید خودشون انجامش میدن فقط بعد تا چهل روز گناه کبیره مثل شراب و زنا و رفتن پیش دعا نویس و ف ال گیر و اینا رو نباید بکنی تا حصار بسته بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب از کجا پیدا کنم ؟! نمی خوام خانوادم چیزی بدونن از قضیه فقط از مجازی باید کمک بگیرم

به مجازی اصلا اعتماد نکن 

ما یه دعانویس خیلی خوب داریم تو شهرمون ولی من شماره ای چیزی ندارم ازش اصلا نمی‌دونم هنوز کار می‌کنه یا نه ولی معروف بود خیلی 

یعنی چی عقیقه کنم ؟!همه میگن برم پیش دعا نویس باطل کنه که 🥲میشه بیشتر توضیح بدی

ببین یه گوسفند رو با دعایی که از امام صادق رسیده میکشن گوشتش بین فقرا تقسیم میشه این کار همه نوع طلسم حتی طلسم مرگ باطل میکنه هر مشکل ماورایی رو حل میکنه خودتونم حصار میشید تازه الان حرم امام رضا یا حضرت معصومه یا جمکران و تینا همشون تو قسمت نذورات بخش عقیقه دارن شما پول رو میدید خودشون انجامش میدن فقط بعد تا چهل روز گناه کبیره مثل شراب و زنا و رفتن پیش دعا نویس و ف ال گیر و اینا رو نباید بکنی تا حصار بسته بشه

رو چی احساس می کنی طلسم شدی؟

خیلی حس سنگینی دارم..شبا تو‌خوابم اذیت میشم و عمیق نیست خوابم  

تو یه مورد به طرز عجیبی کارام جور نمیشه 

و اینکه یک نفر از رو شواهد گفت ممکنه دعایی نوشته باشن و سرکتاب بگیرم ،شاید واقعا… 

خیلی حس سنگینی دارم..شبا تو‌خوابم اذیت میشم و عمیق نیست خوابم تو یه مورد به طرز عجیبی کارام جور نمی ...

سعی مشکلت را با واقعیت حل کنی. بیفتی تو فاز طلسم و دعا مغزت دچار چندگانگی میشه تحلیل هاش به سمت خوبی نمیره. مثلا دعانویس بگه ده میلیون بده حاضری بدی؟

سعی مشکلت را با واقعیت حل کنی. بیفتی تو فاز طلسم و دعا مغزت دچار چندگانگی میشه تحلیل هاش به سمت خوبی ...

نه نمیدم فقط می خوام سرکتاب بگیرم ببینم واقعا هست یا نه