2777
2789
انقلاب میفروشن میگن قانونیه و قابل استعلام...گوشه خیابون هستن همیشه،،و از دانشگاه آزاد ارزونتره

چند؟ مدرکش برا کدوم دانشگاه صادر میشه؟

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

سلام 

من برای مهاجرت تحصیلی و کاری می‌دونم که نمیشه باهاش انجام داد چون قوه قضاییه بره تأییدات رو نمیزنه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه یعنی ارتقاع و استخدام شغلی نداره؟

شغل های دولتی تا جایی که می‌دونم استعلام میگیرن، وقتی برای مهاجرت تاییدیه بهش نمیدن پس قابل استعلام نیست 

ولی شرکت ها فقط کپی از مدرک میگیرن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

هیچ ارزشی نداره

آدم‌چهار سال بره با محیط دانشگاه آشنا بشه با دوتا بزرگتر هم کلوم بشه بره ببینه چ خبره جامعه، مخصوصا واس دخترا 

بعد تو باید از اون رشته چیزی سر در بیاری یا نه

جدا از بحث استخدامی یکی ازت در مورد رشتت سوال پرسید بتونی جواب بدی

حتی شده رشته انگل شناسی هم باس بدونی چی ب چیه  

در کل این نظر منه و نظر شما محترم استارتر 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

هیچ ارزشی ندارهآدم‌چهار سال بره با محیط دانشگاه آشنا بشه با دوتا بزرگتر هم کلوم بشه بره ببینه چ خبره ...

منم خیلی دوس دارم برم دانشگاه و خیلی تحصیلات برام مهمه ولی اصلا حوصله  درس ندارم اصلا ندارماا

منم خیلی دوس دارم برم دانشگاه و خیلی تحصیلات برام مهمه ولی اصلا حوصله درس ندارم اصلا ندارماا

خب دانشگاه آزاد یا پیام نور برو

اینجور دانشگاه ها سختگیری ش کمتره

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕