2777
2789
عنوان

لباس عيد👠👗

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 113 پست
خانوما تو رو خدا به منم کمک کنید برا دخترم ۱۲ ساله لاغر اندام چی بگیرم 😢😢

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها مانتو اين خوبه بگيرم؟

اره قشنگه

البته اگه لاغر هستی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خانوما تو رو خدا به منم کمک کنید برا دخترم ۱۲ ساله لاغر اندام چی بگیرم 😢😢

وای مشکل منو داری، هیچجا لباس برای دخترم پیدا نمیش ،نه بچه گانه فروشی نه زنانه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
لباس  عید پسرمه

الهی چه شیکه

اگر دوست داشتي عكس مامتو روسري ات رو بزار

مانتومکتو عکس زشت میفته عکسشو برا اجیم فرستادم گفت خیلی زشته اما وقتی تو تنم دید گفت قشنگ میفزستم بگو قشنگه وجدانا😂😂

عکس روسری هم ندارم دارم بچه میخابونم نمیتونم عکس بگیرم عزیزم

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙
يه ذره از خانم حبيب بلندتر و پر ترم تقريبا همچين هيكلي دارم

خب پس مبارکه

به نظر من انصافا اينجا هم قشنگه مباركه عزيزم🌸

ممنون گلم

خیلییییی گشتم تا پیدا کردم مانتو ها افتضاح بوووود بیریخت اصلا نمیشد نگاهشون کرد

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙