2821
2789
عنوان

قرص گین اپ

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 43 پست
همشون تا بخوری خوبه ولی کنی میشه مثل قبل..حتی همین باشگاه تا بری خوبه اگه یه مدت نری عضله هات شل ول ...

آره  دقیقا همینه من فعلا دارم جوانه گندم میخورم ببینم چی میشه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم خوردم😅😅

تاثیر داشت یان؟

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

قرص شیکوریدین کسی مصرف کرده 

جواب گرفتین؟

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

جای این  قرصا که عوارض داره

باشگاه برید در کنارش صبحا کرم بادام زمینی و چهار شیره بخورید

من 45 بودم الان60 شدم

دوستی که گفت خجالت میکشم برم باشگاه عزیزم چرا خجالت میکشی از هیکل تو باشگاه میبنی بعد کلی کار کردنه همه روز اول اونجوری نیستن

اعتماد بنفس داشته باش درکنارشم باشگاه برو 

راستی خوردن خرما خیلی تاثیر داره

نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم می‌زنم.»

داشت. دیگه از طعمش زده شدم نخوردم باز صورتم لاغر شد... بیشتر برای صورته جوانه گندم.کنارش شیرخشک هم م ...

آره آدم واقعا نمیتونه طولانی مدت بخوره ک 

جای این قرصا که عوارض دارهباشگاه برید در کنارش صبحا کرم بادام زمینی و چهار شیره بخوریدمن 45 بودم ال ...

سلام. شما همیشه میریدباشگاه 

یا حالا که به وزن ایده‌آل تون رسیدین. دیگه نمیرید 

باز بدنتون شل وول نشد؟؟

سلام. شما همیشه میریدباشگاه یا حالا که به وزن ایده‌آل تون رسیدین. دیگه نمیرید باز بدنتون شل وول نشد؟ ...

ولا عزیزم همیشه نمیرم مدوام نیست مثلا هفته ی یکی دوبار میرم فرصت کنم 

نه شل نشده من کلن باشگاه رفتم انگار بهم شوک وارد شد

اشتها زیاد شد تو همون یک ماه اول هشت کیلو اضافه کردم

نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم می‌زنم.»

گفتم یمدت استفاده کنم از این حالت داغونی در بیام بعدش برم باشگاه الان حتی خجالت میکشم باشگاه برم ببی ...

من باشگاه میرم همه جور اندام میاد اصلا خجالت نکش قرصم بخوری برگشت داره فقط چربی شکم میمونه واست