2789
لنگیا کم نمیارین چرا خوب؟؟؟

آخه به تیمی که قعر جدول چراا حسودی 

ریززززز میبینمتون اون کف کف جدول😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداوکیلی حال دالید فوتبال میبینید من که همش خافم😪😪😪😪

😂😂😂منم فوتبالی نیسدم ولی دربی رودوس دارم

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
واقعا فوتبال مزخرفه.یه عده دنبال یه توپ میدوون بعد میلیون میلیون پول میگیرن بعد یه عده دیگه چوبشو به ...

بر من جذابیت نداره فقط تیم ملی جام جهانی قشنگه نگاه میکنم .اما خب خواهان زیاد داره .خداکنه اونجا شلوغ نشه 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

جوووون 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
دامادمام سربازی تواین شلوغیا زدنش بیمارستان بود 😭بازخوبه چیزیش نشده شوهرمم نظامیه اماده باشن فک نکن ...

حالا خوبیش اینه سربازه  راهنمایی رانتدگیه سمت ماشیناست خدا کنه شلوغ نکنن وای دلم پیششه از صبحه اونجان .منکه دعا میکردم مساوی بشن هوادارا دعوا نکنن

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
بچه ها بنظدتون اونجا هوادار ها باهم دعوا میکنن؟؟؟؟عشقم اونجا سربازه دلم پیششه ایش چیه بخدا فوتبال

اره باو مگ میشه پسرا دعوانکنن

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

۶ تایی هاش 😒😢😭 ولی تبریک میگم بازی خوب بود  😠💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))