2777
2789
حستون میگه چه شغلی واسم بهترینه یا در اینده انتخابش میکنم ؟حدس میزنین چندتا بچه داشته باشم و جنسیتشو ...

آرایشگری، لاینش رو نمیدونم ولی حس میکنم آرایشگری رو دوست دارید، درسته؟

گیسـوُ بآنو🌷✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرایشگری، لاینش رو نمیدونم ولی حس میکنم آرایشگری رو دوست دارید، درسته؟

میشه منم بگی من و حسین کی دیدار داریم؟ منو ببینه ازم خوشش میاد؟ این چند وقت به دل مادرش نشستم؟

عزیزم تاپیک قبلی پرسیدم برمیگرده یا طلاق میگیرم شما گفتی برمیگردی باید ببخشیی و گذشت کنی منظورت اینه ...

آها پس اشتباه متوجه شدم، بله ایشونم برمیگرده ولی به کمی زمان نیاز داره خیلی پیگیرش نباشید مردا اکثرا آدمایین که وقتی دلخور یا ناراحتن باید یکمی تنها باشن.

گیسـوُ بآنو🌷✨

آها پس اشتباه متوجه شدم، بله ایشونم برمیگرده ولی به کمی زمان نیاز داره خیلی پیگیرش نباشید مردا اکثرا ...

قشنگم برامنم میگی؟

رابطم باعلی درست میشه؟دوسم داره؟ازدواج داریم؟

خداهست 

سلام عزیزم خسته نباشی میشه واسه منم بگی شوهرم دیشب باز مثل بچها الکی قهر کرد رفت برمیگرده آشتی کنیم؟ ...

دوستان من فالگیر نیستم اسم میگید فقط حس خودمو میگم نمیدونم درسته یا نه لطفاً خودتون بگین درست میگم؟🥲😂

سلام عزیزدلم بله همسرتون برمیگرده ولی لطفا خیلی پیگیر نباشید مردا اکثرا آدمایین که وقتی دلخور یا ناراحتن باید یکمی تنها باشن.

گیسـوُ بآنو🌷✨

مهر دانشگاه مبرم ؟از اتفاقات اینده نزدیکم میگی؟

فکر میکنم جواب شمارو تو تاپیک قبلی دادم درسته؟

لطفاً واضحتر بیان کنید حسمو راجب چی باید بگم یکی دوباری هم گفتم دوستان من فالگیر نیستم فقط حسمو راجب مسائلی که میخواید بیان میکنم و نمیدونم درسته یا خیر

گیسـوُ بآنو🌷✨