2777
2789
بله زیاد بحث میکنیم از وقتی پدرشوهرم فوت شدن مادرشوهرم خیلی شوهرمو وابسته خودش کرده اونجوری که با ما ...

درکت میکنم، من همسر ندارم ولی با پارتنرم سه ساله که باهمیم چند ماه پیش بود پدر پارتنرم فوت کرد.

همسرت این روزا میخواد به مادرش توجه زیادی کنه چون حس می‌کنه تنهاس و دردای زیادیو تحمل می‌کنه برا همین میخواد کنارش باشه و دلخورش نکنه سعی کنه توام همراهیش کنی و خیلی بهش گیر ندی، فوت پدر داغ کمی نیست.

تسلیت میگم.

گیسـوُ بآنو🌷✨

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

درکت میکنم، من همسر ندارم ولی با پارتنرم سه ساله که باهمیم چند ماه پیش بود پدر پارتنرم فوت کرد.همسرت ...

اقای حبیبی منو چطور خانمی میبینه ؟ کی شرکتش استخدام میشم ؟ رابطه کاری و همکاری ما چطور خواهد بود

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
یه کمی ذهنم درگیره. به ارامش میرسم؟.همه چی فراموش میشه ؟میترسم از دردسر درس شدن؟ حامله ام دختره یا ...

صددرصد عزیزم به آرامش میرسید، اولی پسره، دومی دختر

درسته؟

گیسـوُ بآنو🌷✨

مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم چیه؟مرسی عزیزم

شغلو دقیق نمیتونم حدس بزنم، خیلی قدبلند نیس، چشم ابرو مشکی، نه ریش، نه خیلی لاغرها و نه چاق مناسبه.

گیسـوُ بآنو🌷✨

درکت میکنم، من همسر ندارم ولی با پارتنرم سه ساله که باهمیم چند ماه پیش بود پدر پارتنرم فوت کرد.همسرت ...

ممنون خودمم مادرم فوت شده انقدر درک نشدم که حالا بخوام زیادی نازشو بکشم با این رفتاراش منم از زندگی سرد کرده

ممنون خودمم مادرم فوت شده انقدر درک نشدم که حالا بخوام زیادی نازشو بکشم با این رفتاراش منم از زندگی ...

نه نمی‌گم زیاد نازشو بکشید ولی بهش گیر هم ندید.

خدا بیامرزدشون

گیسـوُ بآنو🌷✨