2777
2789
عنوان

سال اول معلمی

179 بازدید | 21 پست

اگه کسی تجربه ای از سال اول کارش داره بگه لطفا

من ترم اخر آموزش ابتدایی هستم و قراره اول مهر برم سرکلاس و خیلی استرس دارم زیادددد اصلا نمیدونم باید چطوری درس بدم جلسه والدین چیکار کنم رابطم با بچه هاهم تعریفی نداره زود با کسی گرم نمی‌گیرم نمیتونم راحت باشم نمیدونم قراره چکار کنم.  

تازه من محل خدمتم شهر خودمون نیست جای دیگس درخواست انتقالی دادم اگه قبول کنن میام شهر خودمون. مدرسه ها هم که آخر شهریور مشخص میشه. واقعا همچی حتی مشخص شدن پایه ها هم لحظه اخره. همچی دقیقه نود نمیدونم قراره چیکار کنم میترسم اصلا تو کارم خوب نباشم.

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام همکار عزیزم

پایه ی چندم میخوای تدریس کنی؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند ماه اول سخت میگذره مخصوصا مهر بعدش دستت میاد نمیشه یک نسخه پیچید چون هر کلاسی فرق میکنه 

ولی خب الان وقت داری روش تدریس ریاضی پایه های مهم رو مطالعه کنی 

به احتمال زیاد هم اول ، چهارم یا ششم می افتی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
سلام همکار عزیزمپایه ی چندم میخوای تدریس کنی؟

اصلا نمیدونم کدوم پایه هارو دوست دارم برا کارورزی ها پایه چهارم پنجم بودم      پایه اول چهارم ششم رو که چون مهم هستند و سخت ترن مدیر ها انتخاب میکنن اکثر معلم ها هم دوست دارن پایه سوم رو داشته باشن.  خودمم فکر میکنم سوم و پنجم بهتر باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا نمیدونم کدوم پایه هارو دوست دارم برا کارورزی ها پایه چهارم پنجم بودم پایه اول چهارم ششم رو ...

بنده آموزگار پایه ی اولم و امسال سال دومم هست 

اگر شما هم امسال تصمیمتون به پایه ی اوله 

لینک کانالی رو میدم که سال اول به خودم خیلی کمک کرد 

و در نهایت استرستو کنترل کن و توکل به خدا داشته باش و مطمعن باش که خیلی راحت تر از اونی هست که فکر میکنی❤️

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بنده آموزگار پایه ی اولم و امسال سال دومم هست اگر شما هم امسال تصمیمتون به پایه ی اوله لینک کانالی ر ...

لطفاً بفرستید ممنون میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم براتون عکس فرستادم 

به زودی منتشر میشه

لطفاً بفرستید ممنون میشم

اینجا نمیشد لینک بفرستم برای همین به اینصورت گوگل سرچ کنید کانالش براتون میاد

اینجا نمیشد لینک بفرستم برای همین به اینصورت گوگل سرچ کنید کانالش براتون میاد

متشکرم عزیزم ♥️♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوفف چقد کار و استرس والدین منو با بچهاشون اشتباه نگرین خوبهتازه داتش اموزای الانم که..

اره ماهم که سال اولین من کارورزیم بچه های کلاس اول رو که اصلا نمی‌تونستم نگه دارم بهم توجه نمی‌کردم اصلا بچه های کلاس ششم هم که هرچی میگفتم اصلا گوش نمیدادن ساکت بودن ولی کارایی که خودشون بیشتر میخاستن انجام میدادن حرف من که بجا معلمشون اومده بودم باد هوا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40