2777
2789
عنوان

چی قبول میشم ✨💫

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 37 پست
البته از ی مشاور بپرسولی نمره هات عالیه

خیلی ممنون نمرهام که عالی نیست بخاطر نکرده‌ام همش به پشت موندن فکر می کنم واقعا انتظار چنین استقبالی نداشتم چون اگه تراز نهایی ۸۰۰۰ بده ۹۲۰۰ اینا میشه تراز کل تعهدی هم نمیده

وطن ای هستی من..
ماشاالله😍همه چی نوع مدرسه ت چی بود؟ چجوری می خوندی؟

ممنون امیدوارم 

سمپاد ولی دوازدهم اصلا مدرسه نرفتم ، فقط تست میزدم اصلا عمومی ها رو نخوندم لعنت بهم اگه یه روز برای عمومی ها بیشتر وقت میذاشتی الان به تهران فکر می کردم 

وطن ای هستی من..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ممنون امیدوارم سمپاد ولی دوازدهم اصلا مدرسه نرفتم ، فقط تست میزدم اصلا عمومی ها رو نخوندم لعنت بهم ا ...

عمومی رو ول کن 

تخصصي هات خیلی عالین دختر 

چجوری ۱۹/۷۵ شدییی😳

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

عمومی رو ول کن تخصصي هات خیلی عالین دختر چجوری ۱۹/۷۵ شدییی😳

اون که کاری ندارد من کنکور هر کدوم رو بالای ۷۰ زدم

دیگه واقعا نهایی ها در برابر کنکور چیزی نیست 

وطن ای هستی من..
اون که کاری ندارد من کنکور هر کدوم رو بالای ۷۰ زدمدیگه واقعا نهایی ها در برابر کنکور چیزی نیست

دمت گرممم👌🏼

من ورودی یازدهمم امسال نهایی داریم 

برای نهایی فقط کتاب درسی رو خوندی یا فرمول بیست و اینا هم داشتی؟؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

اون که کاری ندارد من کنکور هر کدوم رو بالای ۷۰ زدمدیگه واقعا نهایی ها در برابر کنکور چیزی نیست

می شه یه لحظه بیای تاپیک آخرم‌..

دمت گرممم👌🏼من ورودی یازدهمم امسال نهایی داریم برای نهایی فقط کتاب درسی رو خوندی یا فرمول بیست و ای ...

عزیزم شما برای کنکور تخصصی ها رو بخونی تست بزنی قطعا ۲۰ رو میشی به راحتی فقط کافیه تو زمان فرجه نهایی و تشریحی نویسی رو یاد بگیری و تمرین کنی و مرتب بنویسی 

اما عمومی ها رو من از روی درسنامه فرمول بیست خوندم ، ادبیات پرسوال البته این نمراتم شد که اصلا خوب نیست 

اگه وقت میشد و نمونه سوال هم حل می کردم شاید بالای ۱۹ میشدم ، سعی کن هیچوقت از عمومی ها غافل نشی از اتفاقی که سر من اومده درس بگیر

وطن ای هستی من..
عزیزم شما برای کنکور تخصصی ها رو بخونی تست بزنی قطعا ۲۰ رو میشی به راحتی فقط کافیه تو زمان فرجه نهای ...

ممنونم 

اگه تاپیکم رو خوندی،

من امسال به خاطر یسری مشکلات افت داشتم و نمره هام این شد، وگرنه آدم درسخونیم و یازدهم پرقدرت می خونم، به نظرت مدرسه ثبت نامم می کنن؟

ممنونم اگه تاپیکم رو خوندی،من امسال به خاطر یسری مشکلات افت داشتم و نمره هام این شد، وگرنه آدم درسخو ...

نمی دونم واقعاً 

ولی بطور کلی مدرسه تاثیر محسوسی نداره واقعا 

سعی کن این چند روز تا امتحان رو خوب درس بخونی 

وطن ای هستی من..
نمی دونم واقعاً ولی بطور کلی مدرسه تاثیر محسوسی نداره واقعا سعی کن این چند روز تا امتحان رو خوب درس ...

آخه من این طوریم که سخت گیری باشه بیشتر ترغیب می شم به خوندن‌.

اونروز بهم گفت فعلا برا آزمون نخون بذار با مدیر مجتمع مشورت کنیم اصلا همچین دانش آموزی رو می گیریم یا نه‌‌،بعد شنبه (امروز) خبر می دیم🥲🥲

واقعاً ؟ توی بدبینانه ترین حالت ۹۲۰۰؟آخه تخمین تراز ها میگن ۸۳۰۰ اینا😢

معدل من میشه 18 و نیم که طبق تخمینا 8500 میده

و بدتر اینکه 

اگ ترمیم نمیکردم و تراز پارسالم و میدادن همون 9 هزار میشد

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟