2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انوقت که شوهرت خواست ولت کنه بی سر پناه و خرجی 

انوقت که اگر فوت کرد از ارثش فقط یک هشتم بهت دادن 

انوقت که زبونم لال بیماری گران قیمت برای درمان مبتلا شدی 

بعد میای میگی اشتباه کردم مهریه معامله نیست باید باشه

مامان من ۳۱۴ ، حالا به چه دردش خورده ؟ طلاق هم بگیره مگه سالی یدونه بیشتر میدن؟

دور از جون پدرتون 

وقتی فوت میکنن اول مهریه زن از اموال پرداخت میکنن بعد ارث تقسیم میشه

اگر زن مهریه نداشته باشه اموال بین وراث تقسیم میشه 

انوقت که شوهرت خواست ولت کنه بی سر پناه و خرجی انوقت که اگر فوت کرد از ارثش فقط یک هشتم بهت دادن انو ...

نرخ سکه همین الان بیشتر از هفتصد تومن ! دارایی خیلی از مردها همین الان در حد ۱۰ تا سکه هم نیست 😐 این قانون بر اساس و به نفع اکثریت جامعه با در نظر گرفتن تمام جوانب وضع شده 

من که موافقم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مامان من ۳۱۴ ، حالا به چه دردش خورده ؟ طلاق هم بگیره مگه سالی یدونه بیشتر میدن؟

پدرت اموال داشته باشه بله از اموالش میدن هیچینداشته باشه میشه اعسار که در اونصورت باید قسط بندی پرداخت کنه 

پروفایل عکس خودمه کپی نشه لطفا🙏🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من ۱۴ تا سکه رو قبول نمی کنم چند تا دلیل شخصی دارم

اول اینکه من که خودمو میشناسم و قرار نیست سوء استفاده کنم از مهریه ام اگه اون به من اعتماد نداره پس من چطور بهش اعتماد کنم و زندگیمو اینده و اختیارمو بدم دستش. مهریه پشتوانه امه اگه اون ظلم کرد به من دستم به جایی بند باشه . مظلوم واقع نشم

دوم اینکه در خانواده ما دو تا عروسامون ۱۱۴ و ۱۲۹ تا سکه مهریه شونه اولیشو بابام خودش اجازه نداد ۱۴ تا باشه وگرنه خود عروس و خانواده عروس ۱۴ تا سکه برادرمو قبول داشتن

سوم پدرم مرحوم شده و می دونم برای منم راضی نیست با ۱۴ تا

سوم اینکه سر فوت پدرم دیدم مهریه مادرمو باعث شد مالیات به دولت ندیم و اقتدار مادرم هم تو بچه هاش حفظ شد گرچه دولت میگه به نرخ روز حساب می کنم ولی بازم کم حساب کرد یعنی مهریه بعد از فوت شوهر تنها ارث حسابی که زن میبره

چهارم اینکه پسری که میگه ۱۴ تا سکه مهرت می کنم واقعا بی احترامی می کنه به ادم. حداقل بذاره بزرگترها صحبت کنن. من هر دفعه پسری بهم سر خواستگاری گفته واقعا رنجیدم گرچه چیزی نگفتم ولی از این مدل برخورد بدم میاد. انگار اومده کالا بخره حداقل بسپاره به بزرگترها براساس شان و عقل و ... تصمیم بگیرن. گرچه مسلما خودش با پدر و مادرش صحبت می کنه

دلیلای دیگه هم هست که فعلا به گفتن همین بسنده می کنم

کاربری دست دو نفر است