2777
2789
عنوان

پسرم متولد مهر نودوهشته

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 60 پست
پسر خواهرم هم متولد اسفند ۹۸ هست امسال میره کلاس اول بچه شما تازه مهر ۹۸ هست یعنی ۵ ماه بزرگتره حتما ...

اشتباه میکنی نمیذارن

نیمه اول ۹۸امسال میرن کلاس اول

نیمه دوم۹۸  سال دیگه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباه میکنی نمیذارننیمه اول ۹۸امسال میرن کلاس اولنیمه دوم۹۸ سال دیگه

نه مطمئنم هم خواهرم هم دوستم اون دی ماه هست اون یکی اسفند ماه 

میرن کلاس اول 

پسر من مهر ۹۷ میره کلاس دوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مطمئنم هم خواهرم هم دوستم اون دی ماه هست اون یکی اسفند ماه میرن کلاس اول پسر من مهر ۹۷ میره کلاس ...

من خودم یه جاییم یه بخشی از ثبتنام دانش اموزا رو دارم انجام میدم

نیمه اول ۹۸ و نیمه دوم ۹۷امسال میرن کلاس اول

دختر شمام کلاس اولش به اون سالی خورد که قانون اومد گفتن تا ۳۰مهر مثل نیمه اولی ها برن مدرسه و عقب نیفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مطمئنم هم خواهرم هم دوستم اون دی ماه هست اون یکی اسفند ماه میرن کلاس اول پسر من مهر ۹۷ میره کلاس ...

شاید پسر شما رو طبق قانونی که گفتن بچه های متولد  تا سی مهر می تونن ثبت نام کنند پارسال ثبت نام شده

ولی من مطمئنم که امسال نیمه دوم ۹۷و نیمه اول۹۸میذن کلاس اول

سال ۱۴۰۲ گفتن بچه ها تا۳۰مهر میتونن بذن ولی فک کنم لغو شد قانونش و مثل قبل شده حتی یک مهر باشه نمیتو ...

۴۰۲ رفت اتفاقا

کلاس اول

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

من خودم یه جاییم یه بخشی از ثبتنام دانش اموزا رو دارم انجام میدمنیمه اول ۹۸ و نیمه دوم ۹۷امسال میرن ...

نه این قانون موقعی که پیش دبستانی بود اومد که من میخواستم یه سال زودتر ببرمش و نبردمش 

ولی پسر خواهرم ۲۹ اسفند ۹۸ هست و امسال میره کلاس اول 

شاید پسر شما رو طبق قانونی که گفتن بچه های متولد تا سی مهر می تونن ثبت نام کنند پارسال ثبت نام شدهو ...

این قانون موقعی که پیش دبستانی بود اومد که من میخواستم یه سال زودتر ببرمش و نبردمش 

ولی پسر خواهرم ۲۹ اسفند ۹۸ هست و امسال میره کلاس اول 

بیشتر ببینید

1404/04/21 | 12:20

0 نفر لایک کرده اند ...

>123<

شماره صفحه

خب برای ثبت نام ،گفتن وقتش تموم شده

مگه ثبت نام پیش هم وقت داره؟ پسر من اردیبهشت ۹۹ امسال باید بره پیش. پیش مدرسه رو منظورتونه یا خصوصی؟

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏
نه این قانون موقعی که پیش دبستانی بود اومد که من میخواستم یه سال زودتر ببرمش و نبردمش ولی پسر خواهرم ...

عزیزم یه سرچم بزنی دستتون میاد قانونش

بچه باید ۶سال تمام باشه

بچه خواهر شما الان ۵سال و ۴ماهشه بیچاره

کدوم بچه تو ۵سالگی میره مدرسه؟

موفق باشید

1
5
10
15
20
25