2777
2789
عنوان

فقط مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست

من کلا اصلاح نمی‌کنم

ولی ابرو و پشت لبم رو سعی میکنم همیشه مرتب نگهدارم

و این چیزا رو نشونه عزاداری نمی‌دونم، نه برای اعتقاداتم و نه برای فوت نزدیکانم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تمیزی ربطی به ماه محرم نداره محرم و صفر دوماهه شما قراره این دوماهو کاری نکنید؟فقط عاشورا و تا ...

بله. من هیچ سالی انجام ندادم. چون برام مهمه. امام حسین عزیزتر از پدر ادمه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اصلا مگه ممکنه بعد از این 1800 شهید جاری کسی دل و دماغ اصلاح داشته باشه

واااا چه ربطی داره پلشت و پر سیبیل باشیم که چی بشه تو رو خدا ول کن اینطوری باشه شوهرامون میرن سراغ یکی دیگه تمیزی از نشانه های ایمانه مگر اینکه تنبل باشی و نخوای به خودت برسی 

اصلا مگه ممکنه بعد از این 1800 شهید جاری کسی دل و دماغ اصلاح داشته باشه

مگه میخوای چیکار کنی؟ یه اصلاحه 

مگه میخوای بری آرایش کنی که اینجوری میگی 

اصلا من فلسفه این اصلاح نکردنو درک نمیکنم خداروشکر یه ۶ سالیه تو فامیلای ما این کار عجیب برای مرده ها برداشته شده

باورکن همه مذهبیا اینجور نیستن. 🥲بعضیا نمیدونم حرفاشون واقعیه یا برای بد کردن وجه مذهبیاست!!؟؟؟ من ...

میدونم عزیزم منم دیدم محجبه ای که خیلی شیک و مرتب میگرده و به تمیزی خودش اهمیت میده خیلی هم دوست داشتنی هستن ولی برعکسش هم هست 

ببین این چیزها برای احترامه و گناه نیست  ولی خوب واقعیت اینه بعضیا صورتشون خیلی پرمو هستش و خیلی شکلو شمایل آدم بد میشه و حتی ممکنه بعضیا مسخره کنن دراین حد که ظاهر طبیعی تمیز باشه  اشکالی نداره ولی زیاده روی تو آرایشو خودنمایی اینا که هیچوقت  خوب نیست مخصوصا این ایام 

من تو خونه اصلاح میکنم بعد صفر میرم آرایشگاه‌ 

آرایشگاه رفتن تو این دوماه رو دوست ندارم

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

میشه به من اون نماز دفع شر مزاحمو یاد بدین؟واجبه خیلی

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

گوشات خوب شد

Na

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689