2777
2789
عنوان

تیپ اسپرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 30 پست

بایدی در کار نیست هر جور دوست داری تیپ بزن حتی کفش اسپرت بپوش اگه با کفش میرین تو خونه فامیلا یه کفش با خودت ببر اونجا بپوش 

اینجا بعضی مانتوها کیف و کفشها  میبینم حس اینکه طرف میخواد با اون مانتو کیف کفش  بره عروسی بهم دست میده یه مهمونی دید بازدید عید که نیاز به مانتوهای انچنانی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا بخصوص دم عید که همه مروارید و کرواتی و گلدوزی شدن

خداييش من مانتوها را ميبينم اينجا خانما ميزارن روزي صد بار خدا را شكر ميكنم كه ايران نيستم وگرنه يكدونشونو نميپسنديدم و نميخريدم مخصوصا امسال چي هستن مانتوها نه قيافه دارن نه شيكن 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
شما کدوم کشوری؟

اتريش هستم عزيزم 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
ذوق و شوق عیده دیگه که من از راهنمایی به اینطرف دیگه نداشتم به این شکل😂

دقیقا منم همینطورم عین خودت ولی زیاد حال نمیکنم در این حدی که خانومای اینجا حال میکنن با خرید 😂😂

چیزی که برای من عجیبه این هست که بعضی ها حتی لباس زیر و تو خونه ای و لوازم ارایش هم باید برای عید بخ ...

در صورتی که وقتی منطقی فکر میکنی نزدیک عید هم قیمتا بالاتره و هم اینکه جنسای آنچنان شیک و تکی نمیتونی پیدا کنی

مثلا یهو میبینی از بیست نفر تو خیابون نصفشون یه مدل مانتو دارن

و یا حتی رنگ مو

دقیقا منم همینطورم عین خودت ولی زیاد حال نمیکنم در این حدی که خانومای اینجا حال میکنن با خرید 😂😂

خوبه که دلت خوش باشه ها

ولی من واقعا نمیدونم چرا نمیتونم برم توی حال و هوا😂