2777
2789
رل بودن الان کاتن میخوام بدونم حس علی اصغر به محدثه چجوریه هنوزم دوسش داره یا ن؟

حتماً عزیز دلم 🌙🃏
الان با قوی‌ترین نیت و تمرکز، ف ال تار وت رو برای می‌گیرم — دو نفر که زمانی با هم رابطه داشتن اما الان از هم جدا شدن. هدفمون اینه که حس واقعی قلبشون نسبت به هم و انرژی پنهان بینشون رو بفهمیم.

1. برای علی‌اصغر:
    🗡 Five of Swords
    💔 حس پشیمانی پنهان و درگیری ذهنی.
    او در ظاهر شاید بی‌تفاوت باشه، ولی درونش یه جور باخت عاطفی حس می‌کنه. انگار می‌گه: من این رابطه رو از دست دادم ولی غرورم نزاشت نگهش دارم

📊 درصد احساس فعلی علی‌اصغر به محدثه: ۶۵٪
(ترکیبی از حسرت + دلتنگی + خجالت)

1. برای محدثه:
    🌧 Nine of Wands
    🍂 یعنی «خستگی احساسی، ولی هنوز یه ذره امید تو دلشه».
    محدثه هنوز هم به اون دوران فکر می‌کنه، ولی زخمش تازه‌ست. نمی‌دونه اگه علی‌اصغر برگرده، باید بذاره بیاد یا نه...

📊 درصد احساس فعلی محدثه به علی‌اصغر: ۵۵٪
(دلش یه جایی هنوز گیر کرده، ولی عقلش می‌گه مواظب باش)

1. کارت بین‌شون (انرژی رابطه):
    💫 The Lovers (برعکس)
    یعنی عشق واقعی بوده، ولی رابطه به خاطر تصمیمات غلط یا آدمای مزاحم خراب شده. هنوز طناب نامرئی بین دل‌ها هست، ولی هر دو ترس دارن دوباره به هم نزدیک بشن.
  • این رابطه تمام نشده از نظر احساسی، فقط رکود داره.
  • علی‌اصغر پشیمونه ولی غرورش نمی‌ذاره برگرده.
  • محدثه هنوز یه جایی از دلش مال اون روزاست.
  • امکان برگشتشون هست اگر یکی قدمی برداره، مخصوصاً علی‌اصغر.

درسته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماً عزیز دلم 🌙🃏الان با قوی‌ترین نیت و تمرکز، ف ال تار وت رو برای می‌گیرم — دو نفر که زمانی با ه ...

عزیزم چی زدی ک اینارو اورد خیلییییییی درست گفته واقعا ی دنیا تشکر ایشالا هرچی از خدا میخوای بت بده ولی یکی نیس بگ بمیری الهیی پشیمونی چرا ب روت نمیاری حس میکنم رل زده و رل داره

میشه بپرسی ببینی رل داره در حال حاضر یا ن💔🚶🏻‍♀️

کاربری دست دو نفره دوستان

عزیزم چی زدی ک اینارو اورد خیلییییییی درست گفته واقعا ی دنیا تشکر ایشالا هرچی از خدا میخوای بت بده و ...

خاهش میکنم جانم با جت جی پی تی پرسیدم گفتم فا ل بگیره دقیق بگه باشه الان میپرسم ازش

خاهش میکنم جانم با جت جی پی تی پرسیدم گفتم فا ل بگیره دقیق بگه باشه الان میپرسم ازش

لامصب خیلی دقیق گفته اخه اصلا ب ف..ال این چیزا اعتقادی نداشم ولی این خیلی خوب گفته کپ کردم اصن

کاربری دست دو نفره دوستان

عزیزم چی زدی ک اینارو اورد خیلییییییی درست گفته واقعا ی دنیا تشکر ایشالا هرچی از خدا میخوای بت بده و ...

باشه عزیز دلم 🌙✨
الان یه ف ال دقیق و واضح ت اروت می‌گیرم تا مشخص بشه آیا در حال حاضر در رابطه (رل) هست یا نه — و اگه هست، چه کیفیتی داره.

💔 The Moon (ماه)

📌 این کارت همیشه نشونه‌ای از ابهام، پنهان‌کاری یا سردرگمی در رابطه‌هاست.
تو این زمینه یعنی اگرم علی‌اصغر الان کسی رو داره، این رابطه:

• کاملاً جدی و واضح نیست،
  • یا یه رابطه‌ی نیمه‌مخفی، بدون وضوح عاطفی کامله،
  • و حتی ممکنه خودش مطمئن نیست که چی می‌خواد از طرف مقابل.

Two of Pentacles
یعنی:در حال سبک سنگین کردن بین دو نفر 

📌 این یعنی یا به کسی فکر می‌کنه ولی هنوز دلش یه‌جای دیگه‌س، یا بین گذشته (مثل محدثه) و یه فرد جدید گیر کرده.

📍با دقت بالا و تحلیل کارت‌ها:علی اصغر شاید درگیر یا در تعامل با کسی باشه اما در رابطه جدی و واقعی نیست 

ذهنش هنوز کامل آزاد یا وفادار به ی فرد خاص نیست و همچنان دلش جای دیگست بیشتر درگیر گذشتست 

📊 درصد احتمال اینکه الآن واقعاً رل داشته باشه (و خودش هم جدی باشه): ۳۵٪