2777
2789
اره درست میگی حسود نیستن بی معرفت هم نیستن ولی خسیس عصبی حساس بددهن

توهین نکن همه اینطور نیستن

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترای بامعرفتین 

باهوشن

زرنگ

تو کارا تنبلن خیلی دست دست میکنن

بشدت خوش خنده و تن صدا بالایی دارن

یا تو فاز خوشحالین یا افسردگی حد وسط ندارن

وابستگی شدید به مادرشون دارن 

یه ذره کینه ای 

کلا دخترای خوبین

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

دقیقااا منم همینم. خیلی جدیاصلا اعتقاد نداشتم ب اینکه ممکنه ماه تولد هرکس ب هم شباهت داشته باشه ولی ...

ذات خودش حسوده و معرفت نداره این صفات رو به دیگران نسبت میده وگرنه هم خودم هم جاریم هم خواهر همسرم و مامانم و همینطور یکی از زنداداشام که از همه بهتر و با معرفت تره تیرماهی

شاید ذات خودت بده همه رو بد میبینی اتفاقا آدمهایی که خودشون حسودن همه رو مثل خودشون میبیننهم خودم هم ...

بله درسته منم حسادت دارم زیادم هست 

ولی اونا واقعا حسادت زیادی دارن خودشونم میگن شاید هم به خاطر شخصیتشون هست و ریطی به ماه تولدشون نداشته باشه 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ذات خودش حسوده و معرفت نداره این صفات رو به دیگران نسبت میده وگرنه هم خودم هم جاریم هم خواهر همسرم و ...

دیگه هرچیم باشه ممکن نیس متولدین هرماه یکی باشن...بلاخره یه تفاوتی دارن

ناشناسhttps://daigo.ir/secret/42008531679

من خیلی زیاد خونسردم

عصبانی نمیشم اما اگه عصبانی بشم فحش نمیدم و با همون خونسردی صحبت میکنم اما جوری که طرف مقابلم بیشتر عصبانی میشه

خودم اولویت زندگی خودم هستم و بعد عشق و رابطه عاطفی با همسرم

با معرفتم و صدم رو برای عزیزانم میذارم اما مثلا اگه دوست صمیمیم زنگ بزنه و بگه دوستیمون رو کنار بذاریم من فقط میگم باشه و تموم

ذات خودش حسوده و معرفت نداره این صفات رو به دیگران نسبت میده وگرنه هم خودم هم جاریم هم خواهر همسرم و ...

من نمیدونم چیه این باب شده هی تیر ماهیا تیر ماهیا تا تاپیکو باز میکنی یکی شروع میکنه به توهین کردن ینی چی اخه

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خانما تروخدا دعوا نکنین . این تاپیک جنبه فان داره جدی نگیریدای بابا😑

دقیقاااا انگار واقعا همه تیرماهیا یکین ۱۰۰ ٪😂😂

فقط حدسه. بعضیا جنبه ندارن..

ناشناسhttps://daigo.ir/secret/42008531679

[QUO۷TE=387880548]دیگه هرچیم باشه ممکن نیس متولدین هرماه یکی باشن...بلاخره یه تفاوتی دارن[/QUOTE]

ااصلا ربطی به ماه نداره اینها کلا خانوادگی ذاتشون مشکل داره خودش از همه بدتره

مثلا من یه دختر دایی دارم توهم داره همه بهش حسادت میکنن ولی طرف یه جوراب بخره خودش رو پاره میکنه به شدت ولی از نظرشان ذات دیگران خرابه 

به شدت آدم های منطقی 

حامی روحی

گاهی به شدت مهربون میشن

من دوسشون دارم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم