اره درست میگی حسود نیستن بی معرفت هم نیستن ولی خسیس عصبی حساس بددهن
توهین نکن همه اینطور نیستن
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
دقیقااا منم همینم. خیلی جدیاصلا اعتقاد نداشتم ب اینکه ممکنه ماه تولد هرکس ب هم شباهت داشته باشه ولی ...
ذات خودش حسوده و معرفت نداره این صفات رو به دیگران نسبت میده وگرنه هم خودم هم جاریم هم خواهر همسرم و مامانم و همینطور یکی از زنداداشام که از همه بهتر و با معرفت تره تیرماهی
ذات خودش حسوده و معرفت نداره این صفات رو به دیگران نسبت میده وگرنه هم خودم هم جاریم هم خواهر همسرم و ...
من نمیدونم چیه این باب شده هی تیر ماهیا تیر ماهیا تا تاپیکو باز میکنی یکی شروع میکنه به توهین کردن ینی چی اخه
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم