2777
2789
عنوان

ولی چه حس خوبیه که یه نفر بهت بگه خوشگلی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 79 پست
چندسالته؟منم امروز تو پارک مثل یتیم ها فقط با حسرت به دخترای دیگه نگاه میکردم ماسکم زده بودم صورتم د ...

اخرای ۱۵ 

چاره من فقط مردنه 

مامانم خیلی خوشگله شبیه روس هاست هر جا میریم فکر میکنن من مامان اونم انقدر من زشت و بدم💔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرای ۱۵ چاره من فقط مردنه مامانم خیلی خوشگله شبیه روس هاست هر جا میریم فکر میکنن من مامان اونم انقد ...

گمشو تازه تو بلوغیییی اسکلللل

منه بدبخت ۱۸ سالمههه

درضمن منم مامانم شبیه اروپایی هاست چشماشم سبزه ولی من مشکیه پرکلاغی ام کلا😐💔

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

آره قبول دارم حس قشنگیه،،منم تا حالا از چند نفر شنیدم ولی چند وقته داییم هی میگه آخه تو چرا هی هر روز خوشگل تر میشی،در حالی که خودم همچین فکری نمیکنم ولی حسابی ذوق میکنم😂بعد دست پاچه میشم میگم نه بابا کجام خوشگله😐😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

گمشو تازه تو بلوغیییی اسکللللمنه بدبخت ۱۸ سالمهههدرضمن منم مامانم شبیه اروپایی هاست چشماشم سبزه ولی ...

نمیدونم ولی واقعا هیچ امیدی ندارم 

بار ها همه به روم آوردن که چقدر زشتم و من فقط تو سکوت خورد شدم 

بهتر که لاغری من لباس هایی که دوست دارم تنم نمیاد باز تو حداقل میتونی زشت خوشتیپ و خوش هیکل باشی من ...

ببین تیپ و هیکل حس میکنم زیاد مهم نیست

چون من لباسایی ک میپوشم اوکیه ولی هربار میرم بیرون بخاطر ماسکم کلی باید تیکه و مسخره کردن بشنوم🙂

ببین تیپ و هیکل حس میکنم زیاد مهم نیستچون من لباسایی ک میپوشم اوکیه ولی هربار میرم بیرون بخاطر ماسکم ...

💔 

من صد لایت ارایش میکنم تا بتونم برم بیرون چند وقته کلا بیرون نمیرم دلم میخواد برم بیرون ولی به خاطر قیافم نمیرم 💔💔دلم میخواد بپوسم بمونم تو خونه که نگاه های مردمو که بهم نگاه  میکنن نبینم💔🥲

💔 من صد لایت ارایش میکنم تا بتونم برم بیرون چند وقته کلا بیرون نمیرم دلم میخواد برم بیرون ولی به خا ...

اولا چهرت جا میفته و خیلی خوشگلتر ازین میشی چون الان تو بلوغی

بعدشم میشه بپرسم چند کیلویی ک اینجوری میکنی؟