پسر نازنازی نمیخوام اگر خیلی مغروری زودی بهت برمیخوره و ناز داری خواهشا همین اول کار بگو و آشنایی رو ادامه ندیم چون من دختری نیستم ناز پسر بکشم بیفتم دنبالش با قهر کردن و ادا اطوارش کنار بیام
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچ جوره نزار بفهمه تو گذشته چیا تجربه کردی بزار يبا خود طرف تجربه کنی بعد تذکر بده اینطوری رابطه مس ...
خب الان دقیقا با یکی آشنا میشدم
همین دیروز داشتم باهاش حرف میزدم که این آقا زودی سر اینکه چرا شب خوابم برده و باهاش چت نکردم قهر کرد و جواب پیام صبح منو کوتاه جواب داد جواب ی پیامم نداد منم دیگه دیدم چند خط من نوشتم این اینجوری میکنه مثل خودش کوتاه جواب دادم و آقا دیگه هیچی نگفت و تمام خب چیکار کنم برم چی بگم بهش فقط الکی چند روز وقتم تلف شد
بعدش توضیح دادی و عذر خواهی کردی که نشد!؟ واقعا این مورد مزخرف بود
چی رو ؟
فقط من نوشتم دیشبم دیر جواب دادی و من فکر کردم خوابیدن خوابیدم و سلام صبح بخیر گفتم و یه سوال پرسیدم که سلام صبح بخیر جواب داد ولی جواب سوالم نداد
و واقعا هم نصفه شب خسته ام تمرکز ندارم و بنظرم اصلا مناسب نیست یه آقای جنتلمن هم اول کار میپرسه از خانم که چه زمانی براتون مناسبه نه که توقع داره تا دو شب باهاش چت کنی