2777
2789
عنوان

بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 31 پست
راستش فردا اولین جلسه مه نمیدونم...ثبت نام کردم کلاسای کانون مامانم گف اگ علاقه داشتی میزارمت‌ کلاسا ...

والدینم خیلی موافق نیستن میگن هرکلاسی بخواهی میبریمت ولی بازیگری نه

۱۶سالمه شما چطور؟میشه درخواست دوستیمو قبول کنی و فردا بیای و بهم بگی چطور بود و چیکار کردید؟

قیافه اصلا مهم نیست فقط اون استعداد مهمه اینکه بتونه در لحظه بخنده بتونه در لحظه گریه کنه بتونه توی نقشش فرو بره 

من خب بازیگری رو دوست دارم ولی واسه تقویت این استعداد از اهنگایی که دارم کمک میگیرم و با اونا میتونم لحظه های شکست عشقی یا یه آدم ضعیف یا حتی افسرده رو بازی کنم من که کلا نقش اینجوری دوست دارم اینکه آدم توی فیلم مظلوم باشه خشن نه 

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارگردان ما نقش اول رو داد به دوستم چون می‌گفت استایل تو به نقش اول نمیخوره چون من هیکلی و قد بلندم آما دوستم کوتاه و لاغر البته تا آلان دو تا نمایش نقش اول رو داد به دوستم

آما در رابطه با استعداد واقعا من بهتر آز دوستم هستم دوستم اصلا نمیتونه دیالوگ بخونه

آما متوجه شدم کارگردان خیلی با ایشون گرم می‌گیره و هر روز بهش زنگ میزنه و هر چی که در رابطه با گروه باشه با اون مشورت می‌کنه

تا حدودی متوجه شدم که به من بی احترامی کرده

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
قیافه اصلا مهم نیست فقط اون استعداد مهمه اینکه بتونه در لحظه بخنده بتونه در لحظه گریه کنه بتونه توی ...

منم اگر آهنگ گوش بدم میتونم گریه کنم ولی بدون آهنگ نمیتونم اشک بریزم فعلا دارم روش کار میکنم برعکس دوست دارم توی نقشا آدم مستقل و قوی باشم نه ضعیف و مطلوم

والدینم خیلی موافق نیستن میگن هرکلاسی بخواهی میبریمت ولی بازیگری نه۱۶سالمه شما چطور؟میشه درخواست دوس ...

باشه عزیزم

منم ۱۶ سالمه

خانواده منم زیاد راضی نبودن ولی خب من خیلی پافشاری کردم😅

شایدم ب خاطر هزینه اش میگن.. شاید گذاشتن بری کلاسای کانون؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

کارگردان ما نقش اول رو داد به دوستم چون می‌گفت استایل تو به نقش اول نمیخوره چون من هیکلی و قد بلندم ...

درسته ممنونم 

خب منم زیاد شنیدم میگن توی بازیگری عدالت خیلی برقرار نمیشه یکی با پول و پارتی موفق میشه یکی دیگه هم با استعداد ولی دیر تر 

راستش من اگر تنها باشم توی خونه سابقه داشته ۴ساعت تنها بودم و کامل بداهه بازی میکردم 

یا من حدودا۲ساعت حمامم طول میکشه که یک ساعت و نیمش فقط بازیگری میکنم 

خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم موفق میشم

باشه عزیزممنم ۱۶ سالمهخانواده منم زیاد راضی نبودن ولی خب من خیلی پافشاری کردم😅شایدم ب خاطر هزینه اش ...

نه مشکلشون هزینه نیست وضعیتمون خوبه فقط میگن خیلی خیالپرداز میشی و نمبدونن همین الانشم هستم😂

نه مشکلشون هزینه نیست وضعیتمون خوبه فقط میگن خیلی خیالپرداز میشی و نمبدونن همین الانشم هستم😂

پس پافشاری کن

من اونقد پافشاری کردم گف اگ علاقه داشتی میزاریمت کلاسای بازیگری😂

اسفندماهی؟

ببین کلا بازیگری محیط کثیفی داره..

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌1404/11/23 هیچوقت یادم نمیره:)تا اطلاع ثانوی از امام رضا قهرم🫠

درسته ممنونم خب منم زیاد شنیدم میگن توی بازیگری عدالت خیلی برقرار نمیشه یکی با پول و پارتی موفق میشه ...

دقیقا من هم خیلی بداهه پردازی میکنم

آما این مسئله که تو دو نمایش نقش قول رو دوستم گرفت آزرده شدم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
دقیقا من هم خیلی بداهه پردازی میکنمآما این مسئله که تو دو نمایش نقش قول رو دوستم گرفت آزرده شدم

بله خب متاسفانه 

منم به یکی از بازیگرای مشهور ایران توی اینستاگرام پیام دادم یکماه بود هر استوری میزاشت میگفتم پیام منو جواب نمیدی؟تا اینکه جواب داد

گفت راستش این نظر شخصیه منه ولی من گاهی چیزایی میبینم که فکرمیکنم اگر با پارتی و پول بهشون میرسیدم خیلی بهتر و زودتر نتیجه میدادن.پارتی خیلی مهمه

پس پافشاری کنمن اونقد پافشاری کردم گف اگ علاقه داشتی میزاریمت کلاسای بازیگری😂اسفندماهی؟ببین کلا باز ...

باشه😂

نه اسفندماهی نیستم 

خب پس چرا رفتی کلاس بازیگری؟میدونی من از چند نفر پرسیدم همشون میگفتن بستگی به خودت داره جز یه نفر 

بله خب متاسفانه منم به یکی از بازیگرای مشهور ایران توی اینستاگرام پیام دادم یکماه بود هر استوری میزا ...

البته خیلی آنچنانم معروف نیست ولی خب توی سریالای زیادی بوده

باشه😂نه اسفندماهی نیستم خب پس چرا رفتی کلاس بازیگری؟میدونی من از چند نفر پرسیدم همشون میگفتن بستگی ...

من ی آدم لجبازیم😂 با اینکه میدونم محیطش کثیف ولی دوس داشتم برم دنبال علاقم

بله خب متاسفانه منم به یکی از بازیگرای مشهور ایران توی اینستاگرام پیام دادم یکماه بود هر استوری میزا ...

پارتی ندره دوستم

نامزد هم داره آما کارگردان خیلی باهاش خوبه