2777
2789
عنوان

باسه تابچه تصمیم دارم جدا بشم به راهنماییاتون نیازدارم لطفاکمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 111824 بازدید | 690 پست
قربونت برم من درکت میکنم ما خانما خیلی گناه داریم سعی کن تادیر نشده به خاطر آرامش بچه هات تلاشتو بکن ...

باورمیکنی انقد غرزده فقط برا رفع تکلیف نمازمیخونم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار ذهنی از مقایسه ها شروع میشه فرزند سومشون یک سالشه به علاوه ی دو تا پسر بچه ی دیگه وقتی مادر و ...

عزیزم من شرایطو درک میکنم این حرفهای من محدود به الان نیست من یه دونه بچه هم داشتم 5سالش بود نمیتونستم برم الان باسه تابچه هم نمیتونم

دوست داری اونی بشه که دلت میخواد

مثلا تمام توجه و محبتش فقط واسه شما

و بچه هات باشه .خواسته ی نامعقولی نیست

حق داری ولی راهش طلاق هم نیست

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

عزیزم یه مدت فاصله بگیر برو خونه پدرت تا تصمیم بگیریمن خودم رو جای شما گذاشتم یه خانمم که همسرم عملا ...

الان بیشتراز20روزه که خونه پدرم هستم بحثمون شدوبدون اینکه حرفی بزنه برگشت خونه به خاطرسرکاررفتن تواین 20روزهرکاری کردم آشتی کنیم اما نکرد 

الان بیشتراز20روزه که خونه پدرم هستم بحثمون شدوبدون اینکه حرفی بزنه برگشت خونه به خاطرسرکاررفتن توای ...

حتی زنگ هم نزده 

بچه ها کجا هستن؟

شما به شخصیتش کم یا بیش واقفی به نظرت چرا سراغی ازت نگرفته 

دیگه تااون موقع برسه اعصاب وروانی،برااون زن بدبخت نمونده ودلش ازاون مردسیاهه مثه ذغال

آفرین هر جا آرامش را یافتی همونجاا بمون چون اون زندگی به تعلق داره به تون پس موندن با آرامش هست آرامش محصول فکر کردن نیس محصول روح درک تفاهم ها هس از زندگی ک بهت تعلق داره آرامش داری پس  رویا بساز از رویا واقعیت

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سلام عزیزم 

مشخصه خیلی تحت فشار بودین که به فکر طلاق افتادین.

ولی طلاق حرام ترین حلال خداست

هکسر شما ویژگی های مثبت زیادی داره

اصلا صحبت طلاق رو فعلا نکنید که اونم بگه آره و شما ناراحت بشید

وقتی که مطمئن نیستید بیان کردنش فقط آسیب به خودتونه

مراقب روح و روان پسرتون هم باشید 

این وسط اون داره با رابطه ی شما تصور خودش رو از ازدواج میسازه

احساس می کنم خودتون هم حس خوبی نسبت به خودتون ندارید. ما خانم ها هر احساسی نسبت به خودمون داشته باشیم بازتابش رو در رفتار دیگران میبینم 

راستش من خیلی اهل گشتن توی نی نی سایت نیستم.امشب حوصلم سر رفته بود و به دلم افتاد بیام توی نی نی سایت که تاپیک شما رو دیدم (نمی دونم شاید حکمت خدا بود)به ذهنم رسید دوتا کانال رو توی ایتا که دیدم خیلیا ازش نتایج خوب گرفتن براتون بذارم.

اولیش کانال تنها مسیر آرامش هست.یه روحانیه که آموزش های خوبی میده و رضایت از دورش بالا بود

یه دوره داره به نام همسرداری مومنانه قیمتش هم خیلی خیلی نسبت به دوره های دیگه خوبه 

توی گوگل سرچ کنید تنها مسبر آرامش و وارد کانال ایتاش بشید

یه دوره ی دیگه هست از خانم شبدا صدیق اون رو خودتون هم راجع بهش تحقیق کنید چون کمی قیمتش بالاست

اسم کانالش رو توی گوگل سرچ کنید میاد 

کانال آرامش ماندگار

به هر حال شاید با یاد گرفتن مهارت ورق زندگیتون برگرده که برای خیلیا این اتفاق افتاده.خیلی زود یه فکر طلاق افتادین 

چندتا راه رو امتحان کنید که فردا جلوی خودتون و بچه هاتون پشیمون نشید.

انشاءالله خدا بهتون صبر و قدرت تغییر این شرایط رو بده

انشاءالله که بهترین و خیرترین اتفاق براتون رقم بخوره.

شوهرت یک بدی داره طیق تعاریف و اینکه اولویتش خانواده ش هستن البته توضیح بیشتر بدید ک چیکارا میکنه؟

بدی های دیگه هم داره بددهنی و استارتر احترام نمیذاره و خیلی سعی داره استارتر رو کنترل کنه طوری که استارتر باید برای رفتن بیرون یا هر چیزی اجازه بگیره 

عزیزم با استارتر بودم نه جنابعالی خود استارتر میتونه از حرف من ایراد بگیره من هم میتونستم پست خیلی ه ...

من خودم دقیقا به این فکرمیکنم موندن من تواون خونه وزندگی نه فقط به صلاح بچه هامه نه ضررشونم هست مادری ناتوان وخسته به درد هیچ بچه ای نمیخوره