2777
2789
عنوان

تیشرت ست🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 20 پست
ازدواج کردید؟اره منتی که نیست دلم خاسته خوشحالش کنم ولی جز اینا کارای زیادی کردم که نشد یه بار خاستم ...

😂😂 اخی عزیزم 

اره من دو ساله ازدواج کردم، ده سالی هم مراحل پیش از ازدواجمون طول کشید،من همسرم خوش ذوق تره تا من 😂😂😂

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😂😂 اخی عزیزم اره من دو ساله ازدواج کردم، ده سالی هم مراحل پیش از ازدواجمون طول کشید،من همسرم خوش ذ ...

ای جانم ده سال طول کشید چقدر صبور بودی پس شماهم🙃

اره شخصیتا متفاوته هرکس یه جور ابراز محبت میکنه

من براش حتی اهنگ نوشتم خواننده نیستم ولی صدام معمولا تعریف زیاد میکنن براش شعر نوشتم اواز خوندم یه طراحی کشیدم چهرشو براش کلا عکس زمینه گوشیم عکس دستامونه 

خیلی گیر ست کردن و کادو و فلانم اون اینجور نیست من کلا دوست دارم رمانتیک باشم 😂شیرینی هم از دست داد خدایی شیرینی کریسمس بود به طرح اون نمادای کریسمس دیگع ادمک و عصا و فلان یه بارم دسر شکلاتی بود😂نیومد همشو خودم خوردم

عاشقم❤️

ای جانم ده سال طول کشید چقدر صبور بودی پس شماهم🙃اره شخصیتا متفاوته هرکس یه جور ابراز محبت میکنهمن ب ...

عزیزممممم😍 خوشبحالش واقعا، آدم بهش حسودی میکنه 

من نه صبوری خاصی نکردم تا پنج شیش سال مخالف بودم ۴ سال آخر دیگه تصمیم گرفتم بسنجمش

عزیزممممم😍 خوشبحالش واقعا، آدم بهش حسودی میکنه من نه صبوری خاصی نکردم تا پنج شیش سال مخالف بودم ۴ س ...

خوبه عزیزم خوشبخت باشید ایشالا کنار هم😍

قربونت برم

عاشقم❤️