2821
2789
عنوان

تیشرت ست🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 20 پست
ازدواج کردید؟اره منتی که نیست دلم خاسته خوشحالش کنم ولی جز اینا کارای زیادی کردم که نشد یه بار خاستم ...

😂😂 اخی عزیزم 

اره من دو ساله ازدواج کردم، ده سالی هم مراحل پیش از ازدواجمون طول کشید،من همسرم خوش ذوق تره تا من 😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂 اخی عزیزم اره من دو ساله ازدواج کردم، ده سالی هم مراحل پیش از ازدواجمون طول کشید،من همسرم خوش ذ ...

ای جانم ده سال طول کشید چقدر صبور بودی پس شماهم🙃

اره شخصیتا متفاوته هرکس یه جور ابراز محبت میکنه

من براش حتی اهنگ نوشتم خواننده نیستم ولی صدام معمولا تعریف زیاد میکنن براش شعر نوشتم اواز خوندم یه طراحی کشیدم چهرشو براش کلا عکس زمینه گوشیم عکس دستامونه 

خیلی گیر ست کردن و کادو و فلانم اون اینجور نیست من کلا دوست دارم رمانتیک باشم 😂شیرینی هم از دست داد خدایی شیرینی کریسمس بود به طرح اون نمادای کریسمس دیگع ادمک و عصا و فلان یه بارم دسر شکلاتی بود😂نیومد همشو خودم خوردم

عاشقم❤️

ای جانم ده سال طول کشید چقدر صبور بودی پس شماهم🙃اره شخصیتا متفاوته هرکس یه جور ابراز محبت میکنهمن ب ...

عزیزممممم😍 خوشبحالش واقعا، آدم بهش حسودی میکنه 

من نه صبوری خاصی نکردم تا پنج شیش سال مخالف بودم ۴ سال آخر دیگه تصمیم گرفتم بسنجمش

عزیزممممم😍 خوشبحالش واقعا، آدم بهش حسودی میکنه من نه صبوری خاصی نکردم تا پنج شیش سال مخالف بودم ۴ س ...

خوبه عزیزم خوشبخت باشید ایشالا کنار هم😍

قربونت برم

عاشقم❤️

2828
2791
2779
2792