2777
2789
عنوان

بچه های جنوب

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
خب شاید بخاطر نزدیکی این درشهر به همه داخل بندر شیرازی زیاده داخل شیراز بندری بندرم چون گرایش به کش ...

آره برای شیراز نبودن مسافر بودن لباساشون خیلی جالب بود کاملا عربی بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره برای شیراز نبودن مسافر بودن لباساشون خیلی جالب بود کاملا عربی بودن

ارع ماهم بعضی وقتا میپوشیم لباس راحتی اتفاقا من دوست دارم این لباسو

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

شیرازیا درصد زیادی لهجه جنوبی دارن که همون زبون شیرازی هست خب

😂😂

شیراز کجا جنوب کجاااا زبطی بهم ندارن نه لباس نه لحجه.

در ضمن جنوبم عربی نمیپوشن حتی اهوازم فقط عده کمی میپوشن

کی گفته؟ جدی خودتون اینارو میپرسین خندتون نمیگیره سیاهم نیستیم عزیزم اینم یادت رفت بگی

رنگ پوست که هیچ جا یکسان نیست اما خواستم بدونم لباس روزمرشون هست و همه میپوشن یا نه،پوشش جالبیه مگه گفتم بده؟

😂😂شیراز کجا جنوب کجاااا زبطی بهم ندارن نه لباس نه لحجه.در ضمن جنوبم عربی نمیپوشن حتی اهوازم فقط عد ...

چه جالب من مسافر تو شیراز با پوشش عربی زیاد دیدم افغانی هم زیاد دیدم خیلی اقوام متنوعی توش هست ولی لهجه شبیه جنوبی هست من با خیلیاشون حرف زدم

رنگ پوست که هیچ جا یکسان نیست اما خواستم بدونم لباس روزمرشون هست و همه میپوشن یا نه،پوشش جالبیه مگه ...

اتفاقا همین رنگ پوست هم همه فکر میکنن چون توی جنوب زندگی میکنیم پوستمون تیرست

نه بد نیست صرفا خسته شدیم اینکه همه فکر میکنن اینجوری هستیم 

لباس روزمره ما هیچ فرقی با بقیه مردم شهر های دیگه نداره شما چی میپوشین؟ ما همونو میپوشیم 

حتی لهجه هم نداریم 

۵۰ ۵۰ هستش بیای آبادان امیری تا امیر آباد تیپ کردنمون در حد فرش قرمزه😂😂

آره همه شهرا پوشش های متنوع دارن عزیزم کسی نگفته جنوبیا تیپ نمیزنن اون پوشش عربی هم برام جالب و متنوعه خوشم میاد