2777
2789
نه تو سر زبونش ننداز شاید اصلا نمی‌خواد همچین کاری کنه و اصلا تو فکرش نیست نذار بفهمه می‌ترسی

باشه هیچی نمیگم  ۵روزه هیچی نگفتیم کاتیم   ولی پیام اخر گفت باپسرباشی ابروت میبرم میزنمت شعرمیگ 

حالا که دست دیگری بگرفته‌ای در دست خویش

مانده مرا ای بی‌وفا راه جدایی‌ام به پیش

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی من بی وفام

برگرفتی از یکی از ترانه‌های هایده خانمه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

ن کرمونیم دعاکن چیزی نشه توچیکارکردی

حاجی منم کرمونیم 😂 من تو خود کرمون هم نبودم من شهرستانم ، شهر هم کوچیک 

ولی طرف یکم انسانیت داره میدونم آدم ابرو بردن نیست ولی خب گاهی مزاحمت ایجاد می‌کنه مثلا نصفه شب زنگ میزنه اگه گوشی بیصدا نباشه کل خونه رو بیدار می‌کنه 

حاجی منم کرمونیم 😂 من تو خود کرمون هم نبودم من شهرستانم ، شهر هم کوچیک ولی طرف یکم انسانیت داره مید ...

همشهری ایم پ خوشحال شدم    من هنو دوسش دارم وحشت دارم برم توپیجش بیو عاشقونه گزاشته باشه 

همشهری ایم پ خوشحال شدم من هنو دوسش دارم وحشت دارم برم توپیجش بیو عاشقونه گزاشته باشه

می‌دونم کاااملا چی میگی 

چاره ای نیست فقط نباید پا رو دمش بذاری ، پس من چی بگم پنج دقیقه یبار میبینمش تو شهر 

وااااای خیلی حس بدیه کااامل درک میکنم ببین بستگی داره ، به هرحال باهاش بودی دیگه بنظرت همچین آدمی هس ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16534396/%D8%A7%DB%8C

قشنگم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

اگه میشه هم اصلا لایکش نکن 🦋