2777
2789
عنوان

تیروئید

147 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من ندول تیروئید دارم میخوام جراحی کنم تیروئید رو کلا حذف کنن 

الان تو اینستا پیج هایی دیدم که میگن با جراحی برندارید و فلان رژیم غذایی درسته و فلان

استرس گرفتم کسی اینطوری نتیجه گرفته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سآنت یادم نیست

عزیزم اینکه بدخیمه رو نمیشه کاری کرد اگر زیر یک سانته با روش rf میشه کوچیک ترش کرد یا از بین بردش که هم هزینه زیادی داره و هم اینکه ممکنه از بین نره و علاوه بر اون هر کسی براش موثر نیست و نمیتونه انجام بده در مورد این روش هم تحقیق کن .

تنها راهی که که به غیر از جراحی من شنیدم همین راهه . 

من خودمم پاپیلاری بود مجبور شدم اخر جراحی کنم کامل بردارم 

عزیزم اینکه بدخیمه رو نمیشه کاری کرد اگر زیر یک سانته با روش rf میشه کوچیک ترش کرد یا از بین بردش که ...

خیلی وقته برداشتید شما؟ 

عملتون چقد طول کشید؟

بعد عمل حالتون چطور بود؟ بی هوشتون کردن؟

عزیزم اینکه بدخیمه رو نمیشه کاری کرد اگر زیر یک سانته با روش rf میشه کوچیک ترش کرد یا از بین بردش که ...

الان قرص میخورید؟ همون قرصی رو می‌خورید که کم کاری تیروئید میخورن؟

۲ سال برداشتم و ۳ ساعت عمل طول کشید .حالم خوبه هر ۶ ماه یک بار چک میشم .بله عزیزم با بیهوشیه

بعد عمل چطور بودید با مسکن ها آروم بودید؟ فقط حرکت نباید بکنم درسته؟ یا درد هم داره؟

بعد عمل چطور بودید با مسکن ها آروم بودید؟ فقط حرکت نباید بکنم درسته؟ یا درد هم داره؟

مسکن نخوردم هیچی . درد نداره اصلا . فقط ممکنه بعد از عمل یکم شونه و گردنت چون طولانی توی عمل بودی گرفته باشه که با دوش اب گرم چند روزه خوب میشی .

حرکت هم فقط همون شب اول به کمر میخوابی بعدش دیگه همه کار میتونی بکنی فقط خیلی نباید به گردنت فشار بیاری .

اینکه بترسی عمل سختیه نه شاگرد ۱۲ سالم امسال این عمل رو انجام داد