2777
2789
عنوان

چرا بین منو و خواهرم همه اونو بیشتر دوسدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
این چه شخصیت مزخرفیه از بچگی ولم نمیکنه بخدا دست خودمم نیست اینقد بی انرژی و ساکتم هیشکی خوشش نمیاد ...

می‌فهمم. تنها نیستی.

اگه مشکل انرژی داری به نظرم آزمایش بده. بعید نیست کم‌خونی و کمبود آهن داشته باشی. قرص جوشان هم برای انرژی بد نیست ولی خب در نهایت به بخش زیادی ویژگی بدنی هست و کاری نمی‌شه کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سوال بپرسم؟ احساس خودت نسبت به خودت چیه؟؟ تو خودتو دوست داری؟؟تا زمانی که ما به خودمون عشق نورزیم ...

مشاوره با مادرم رفتم یه جلسه برگشتنی ب مادرم میگه بچه ات شبیه عقب مونده هاست باید درمان بشه در حالی که من هم ظاهرم خوبه هم چیز خاصی نگفتم ک راجع بهم اینطوری فکر کنه

تحصیلات هم دارم

نه اتفاقا نماز میخونم و روزه میگیرم با خدا هم درد دل میکنم و ازش گله هم میکنم

میفهمم چی میگی ولی عزت نفست به شدت کمه

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

بعصیا به قول قدیمیا  ستارشون سرده 

حالا میدونم میگین خرافاته ولی اگر کسی ستارش سرد باشه پیش چشم بقیه سیاه میشه دستش بی نمک میشه محبتش به دل نمیشینه یه تاریکی اطرافشونه که بقیه رو فراری میده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

قربونت برم الهی ناراحت نباش شاید این به خاطر شخصیت فعالتریه که خواهرت داره و نبود حضورش بیشتر حس میش ...

خدانکنه عزیزم..

مگه بقیه میزارن اعتماد ب نفس داشته باشم اینقد منو نادیده گرفتن حس میکنم وجود فیزیکی ندارم مثل روح هستم 

برم قبرستون زندگی کنم آرامشم بیشتره

حتی شوهرم و خانوادش از شخصیت خواهر من بیشتر خوشش میومد با اینکه خواهرم یه سری بدی هایی هم داره 

عزیزم  خیلی  ساکت هم خوب نیست  دختر باید یه کم شیطون باشه 

سعی کن توی معاشرتت با دیگران پر انرژی و شاداب باشی  

چون اگر به همین منوال ادامه پیدا کنه واقعا منزوی میشی و روز به روز رو حیت خرابتر میشه گلم 

منم درونگرام وزیاد مهمونی نمیرم همین باعث شده خانواده شوهرم پشت سرم غیبت کنند وحرف درارنمامانم به خو ...

من خواهرمو دوسدارم باهاش صمیمی ام خیلی خوش قلبه ولی ته دلم ناراحتم مادرم میگه جذاب نیستی

بعصیا به قول قدیمیا ستارشون سرده حالا میدونم میگین خرافاته ولی اگر کسی ستارش سرد باشه پیش چشم بقیه ...

یه استاد علوم غریبه عکس صورتمو دید گفت نحوست داری 

خواهرم حتی اگه حرف هم نزنه فحش هم بده بازم انگار بی دلیل همه دوسش دارن

خدانکنه عزیزم.. مگه بقیه میزارن اعتماد ب نفس داشته باشم اینقد منو نادیده گرفتن حس میکنم وجود فیزیکی ...

از مقایسه دست بردار دقت کن بببن خواهرت چه رفتارایی داره که باعث جذابیتش میشن مثلا تو جمع خوش صحبته تو هم سعی کن تو جمع صحبت کنی که کم کم راه میفتی زن اگر بتونه تو کاری هنر و زیبایی از خودش نشون بده همه جذبش میشن حالا گاهی این هنر و زیبایی تو صحبت کردنه گاهی تو انجام کاریه

اعتماد به نفس از درون شکل میگیره و تقویت میشه مثل یه بچه این که داخل خونه بزرگش میکنی بهش پرو بال میدی و بعد می‌فرستیش بیرون تا احساس غرور و افتخار ازش بگیری شما میخوای از بیرون اعتماد به نفس بگیری و بدون احتمالش خیلی کمه...