2777
2789
عنوان

اولین شبی که عقد کردید بعدش کجا رفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 89 پست

یه چیزی برای عقد توی حرم میگن یه عقد کوچیک میخونن بعد باید برن محضر عقد کنن که ثبتش کنن اره؟

مثلا یه نفر مشهد عقد کنه ولی عقدش بیاد محضر یه شهر دیگه ثبت کنه میشه؟

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتیم محضر عقد کردیم بعد خونه پدرشوهر یه جشن کوچیک گرفتیم شبم من موندم خونه پدرشوهر بعد رفتیم اتاق م ...

منطقیش اینه ندیده بودید دیگه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

چرا احه

یادم میفته حالم بدمیشه مادرشوهرم تومحضر زیرلفظی بهم بدلی داد ومن نمیدونستم البته الان درقیدحیات نیستن. بعدمحضرک رفتیم خونشون بعدشام ک خاستم بیام خونمون مادرشوهرم گف اون زنجیرپلاک بدل بود بیارش برام انقد حالم بدشد خجالت کشیدم قشنگ خوردم کردحتی ب اون بدلی هم چشم داشت

بام پاتوق ما هم هست🥰☺️

اصلا انگار آدم دنیا جدا می‌شه می‌ره اونجا.

الان تهران نیستم چند ماهه و خیلی دلم تنگ شده واسش. 

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بعد عقد پدرشوهرم خونه رو خالی کرد برای ما بعد دو روز آمدن پدر و مادر و خواهرشوهرم 

ما هم کم کم شروع کردیم خونه دیدیم و وسایل خرید یه دو ماهی طول کشید بعد رفتیم خونه خودمون

هیچی طهر عقد کردیم   اومدیم همگی خونه بابای من    میوه  شیرینی بزن  برقص  گردن  یکم  بعدم همشون  پاشدن  رفتن  خونه  مادرشوهرم   شوهرمم  دنبال  اونا  رفت   بعد یکم  بعد زنگ  زدن ما رو  هم دعوت  کردن  اونجا    اونا خبلی  جمعیتش خیلی  زیاد بود  

تازه ازدواج کردی

نه بابا

بچه‌ش تو شکممه الان.

دوساله عروسی کردیم

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).