2777
2789
عنوان

خانوما اگر نوجوون دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 46 پست
ایران چیه اخه ب زور حجاب باید بگیری سناریو های الکی

الان که سینما خونگی ایران خیلییییی پیشرفت کرده، بهترم میشه

آخه از اینجا واسه بازیگری تو آمریکا یکم محال و سخته. مگر اینکه خیلی تلاش کنن و پارتی داشته باشن

خراسان شمالی🤍

ببینید شما تو هر جوی وارد بشی افراد اون حوزه شما رو ترغیب به اون سمت میکنن، الان دخترتون بره با نواز ...

اخه خب چرا نباید بشه ؟ من خودم به نظرم اگر به انازه کافی تلاش کنه میشه اخه خب بقیه بازیگرا که از فضا نیومدن اومدن ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی یه چیزی که واقعا هست و الکی گارد میگیرن

اینکه هیچ وقت توی هالیوود و امریکا یه ایرانی رو نمیکنن نقش اول و سوپر استار اونایی هم که الان اونجان اگه فیلمی از خود اونا باشه به غیر یه نقش فرعی بیشتر امکان رشد ندارن 

اخه خب چرا نباید بشه ؟ من خودم به نظرم اگر به انازه کافی تلاش کنه میشه اخه خب بقیه بازیگرا که از فضا ...

عزیژم بخواد میشه تلاش سختی رو بکنه و تحمل کنه قطعا میشه اینجا هم کاش نمیکفتی چون انرژی منفی میدن

اخه خب چرا نباید بشه ؟ من خودم به نظرم اگر به انازه کافی تلاش کنه میشه اخه خب بقیه بازیگرا که از فضا ...

شدن که خب شما امروز تصمیم بگیر جای دکتر سمیعی رو بگی، چقدر احتمال داره؟ چقدر ممکنه ریاست ناسا رو بدن به شما؟بحث اماره دیگه از استرالیا کلا ۲ تا بازیگر خیلی معروف وارد هالیوود شدن

بحث شناخت فضا و محیطه اونی که از ۱۶ ۱۷ سالکی میره تئاتر تو خود امریکا ۱۸ سالگی یه بازی پرت بهش میدن تو یه سریال محلی و کم کم کارگردانا و ادم ها میشناسنش، شما وقتی از ایران میری اونجا فارغ از استعداد و تلاش، روابط هم میخوای که بدست اوردنش برای یک غیربومی به سن بالایی میرسه

شدن که خب شما امروز تصمیم بگیر جای دکتر سمیعی رو بگی، چقدر احتمال داره؟ چقدر ممکنه ریاست ناسا رو بدن ...

خب الان فعلا 14 سالشه و تا بخوایم مهاجرت کنیم امریکا خب یه خورده با فرهنگ خارجی ها اشنا شده از طریق کشوری که قراره بریم و من نمیگم جای کسی باشه ولی میتونه یه نسخه جدید باشه و برای خودش شخص دیگه ای باشه نه صرفا شبیه کسی بودن

برید زندگی بازیگر های مشهور رو بخونید تا متوجه بشید حتی بودند کسانی که موهای ریخته شده توی ارایشگاه رو جمع میکردن و تو زباله ها دنبال غذا بودن ولی الان سوپر استار هستند

اگر باور داشته باشه میتونه

همسر یه تتوارتیستم

یکم رویاییه این حرفبه هرحال شرایط و محیط بی تاثیر نیستن

خب ادم با رویاهاشه که میرسه قطعا وقتی فکر یه چیزی میوفته تو سر انسان و واردارش میکنه انجامش بده بی دلیل نیس

ببخشید اینو میگم کسی که بخاد بره آمریکا دیگه خابیدن با کسی براش اهمیت نداره

چه دلیل مسخره ایه ؟ یعنی همه کسایی که رفتن با یکی خوابیدن ؟ خیلی ها برای تحصیل میرن و برمیگردن برای هزینه تحصیل باید بخوابن ؟ حالا درسته که کشور ازادیه ولی نه در این حدی که شما میگین

خب ادم با رویاهاشه که میرسه قطعا وقتی فکر یه چیزی میوفته تو سر انسان و واردارش میکنه انجامش بده بی د ...

شما که اینو باور داری برای چی اینجا نظر میپرسیدین وقتی جواب و نظرتون تغییر نمیکنه و از قبل مشخصه 😑

چه دلیل مسخره ایه ؟ یعنی همه کسایی که رفتن با یکی خوابیدن ؟ خیلی ها برای تحصیل میرن و برمیگردن برای ...

من گفتم اونجا آزاده

نگفتم که هدفش رفتن برا این مسیره

بعد بازیگرا اونجا خودتون میبینن چه فیلمای بازی میکنن در قید و بند هیچ چیزی نیستن