2777
2789
آدم برای رفیقش حبس هم میکشه بایگانی رفتن ک چیزی نیست امیر هم نمی‌خواست سعیدو بفرستن بایگانی ک ...

بله درصورتی ک معرفت دوطرفه باشه 

ن اینکه امیر فقط وقتی بیادش بیوفته ک شیرین و ببینه

چرا چرت میگی کاراکتر وجود خارجی نداره که من چیکار به هوتن شکیبا دارم

ادب داشته باش  ببینم 

یه جوری صحبت میکنی انکار من خودم متوجه نمیشم 

وجود خارجی نداره این درست ولی داری به شخصیتش توهین میکنی 

چیکار به هوتن شکیبا دارم هیچکاری باهاش نداری اینا همشون زیر دست کارگردان دارن کار میکنن زحمت میکشن شماها کاری کردید که ادامه وحشی رو نساخت گفت تو همین قسمت ۹ تموم 

یعنی چی انقدر به اون بدبخت اشرف توهین کردید اون مگه کاراکتر نبود شماها دارید به کارگردان توهین میکنید نه به کاراکتر 

مهندس 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدم برای رفیقش حبس هم میکشه بایگانی رفتن ک چیزی نیست امیر هم نمی‌خواست سعیدو بفرستن بایگانی ک ...

امیر خیلی پررو بود 

بخاطر سعید وارد ساواک شد راه صدساله رو یشبه طی کرد 

تقی ب توقی میخورد یذره از شیرینش دور میشد ب این بدبخت گیر میداد 

با اینکه سعید خودش عاشق شیرین بود 

به دردودلای امیر گوش میداد

بنظرم خیلی مسخرست که سعید عاشق شیرین بود چون خودش همیشه امیرو تشویق میکرد چیکار کنه اگر عاشق بود حداقل تو اون سکانسا باید رو میمیک صورتش کار میکردن که یه غمی توش باشه نه با قر و خوشحالی راه جلو پاش بزاره یا وقتی دعواشون شد بره به دختره همه چیو بگه نه که این خانوادرو بدبخت کنه ولی به دختره هیچی نگه! 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بنظرم خیلی مسخرست که سعید عاشق شیرین بود چون خودش همیشه امیرو تشویق میکرد چیکار کنه اگر عاشق بود حدا ...

خب شاید جون شخصیت توداری داشت 

شاید با خودش کلنجار میرف ک واقعا دوسش دارع یا نه

درهرصورت خیلی بدبخت و مظلوم مرد

خب شاید جون شخصیت توداری داشت شاید با خودش کلنجار میرف ک واقعا دوسش دارع یا نهدرهرصورت خیلی بدبخت و ...

اره تنها که بود کلا ولی داستان پردازیشون راجع به این موضوع خیلی ضعیف بود

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اره تنها که بود کلا ولی داستان پردازیشون راجع به این موضوع خیلی ضعیف بود

پسش زمینه ساختن ولی ضعیف

مثلا اون روز شیرین با باباش اومدن محل کارش خیلی قشنگ نگاش میکرد 

یا ازش تعریف میکرد میگف خوشم میاد باهوشه جنم داره 

که امیر بهش برمی‌خورد هی میگف خب حالا

ادب داشته باش ببینم یه جوری صحبت میکنی انکار من خودم متوجه نمیشم وجود خارجی نداره این درست ولی داری ...

وقتی از چیزی اطلاعات نداری قرار نیست حرف بزنی که فیلمه 

بعضی نقش ها منفیه بعضیا مثبت 

چه ربطی به حرف تو داره ؟ 

بعدم وحشی فصل ۱ تموم شده 

منتظر فصل ۲ هستن 

چندساله خدایی؟

خدایاشکرت ❤