2789
اوههه ماشالا پول یه پژو پارس میشن😁

عشق طلاست😶😶 اینا یک دهم طلاهاشه‌. مامانم شوشتریه. شوشتری ها خیلی طلا دوستن.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سال ۹۰ هم همینقدر بود. فکر کن سرویسم۱/۴۰۰شد.

وای شما چه خوشی گذروندید ..من سرویسم شد 10 

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
۹۳جاریم ازدواج کرد البته.‌طلا گرون تر بودهااا. اشتباه نمیکنی؟

والا من خریدعقدم برج۶-۷بود ک طلا هم تیکه تیکه میخریدن بجز سرویس.هر دفعه گرمی۹۷-۹۶-۹۵نوسان داشت

خدای مهربون مرسی که پناهمی
منم نود ازدواج کردم همین حدودا بود ولی فکر کنم کمتر بود حدود۸۴تومن بود من۲۹۰۰ خردیدم ۱۰ ماه بعدش فرو ...

یادم میاد ۴۰و این حدودا بود اخه. برا جاریم‌که ۹۳ازدواج کرد ۱۰۰و این حدودا

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اونموقع هم۲ملیون ارزش داشت .حقوق۲ملیونی خیلی شاخ بود 

من 94 گرفتم ولی یادم نی گرمی چند بود

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
والا من خریدعقدم برج۶-۷بود ک طلا هم تیکه تیکه میخریدن بجز سرویس.هر دفعه گرمی۹۷-۹۶-۹۵نوسان داشت

درسته.‌گفتم. حول و حوش ۱۰۰بود

یادم میاد ۴۰و این حدودا بود اخه. برا جاریم‌که ۹۳ازدواج کرد ۱۰۰و این حدودا

راست میگی افتا یادم

سال94 من گرفتم...گرمی 118 بود ب گمانم...وای نمیدونم باز یادم رفت😖

😁😁😁😁

وای شما چه خوشی گذروندید ..من سرویسم شد 10 

چند قلم وسیله سنگین شد۵تومن.‌یخجال فریزر کولر لباسشویی گاز و...

مارک الکی هم نه. سامسونگ و ال جی و.. بعد از ۹۰کشید بالا.‌شانس اوردیم