2821
2789

تازه میخام طلابفرشم واس خونه ‌البته چند ماه دیگه میخا بخریم اگه خدا بخواد

نمیدونم الان بفروشم یا نه همه رو

فقط النگو میخام داشته باشم

خدای مهربون مرسی که پناهمی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا من اشتباه کردم پس. 😁

برو بخرش شوهرت جادوت کرده تو مانیتور مغازه 199 ببینی😂😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
من دقیقا یک هفته پیش گرفتم 162😐 چه نوسانیه😂

اره یهو حدود ۱۰ _۱۵ تومن کشید پایین

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بااحتساب سود ومالیات و اجرت کارها که اجرت بعضیاشونم بالاتره همین حدودامیشه ۱۵۰طلای خامه

بله وقتی میپرسی گرمی چند طلای خام میگن برای خرید اجرت و مالیات و میارن رو فاکتور 

میدونم روزای خوبم میرسه    
بااحتساب سود ومالیات و اجرت کارها که اجرت بعضیاشونم بالاتره همین حدودامیشه ۱۵۰طلای خامه

اره من قیمت گرفتم النگو۷گرمی کلکته۱/۴۰۰

والا ما دستبندمون خراب شده بود بردیم درست کردیم 1ونیم گرفت بابتش.ازاین دستبندای سکه ای.بعدم گفت طلا گرمی 199.ماهم خیلی تعجب کردیم آخه دوسه ماه پیش با گرمی 123 تومن گوشواره خریدم خودم

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
اگه 199بشه میفروشم گردنبندمو خخخ

اگه اینطوره ک تو میگی من اصلا حلقه عقدمو میگم بفروشم😐

نظرتون؟😐😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
والا ما دستبندمون خراب شده بود بردیم درست کردیم 1ونیم گرفت بابتش.ازاین دستبندای سکه ای.بعدم گفت طلا ...

با احتساب مالیات و اجرت گفته لابد