2777
2789
عنوان

مامانا کمک 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم بخدا ولی میترسم مثل پسر اولیم بد عادت سه اینم 😢😢

بد عادت شده شما اگه از اول موقع خواب همه حارو اروم نميكردي يا ميزاشتي صداي تلويزيون زياد باشه به سرو صدا عادت ميكرد

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

دخترمنم ازشلوعی بدش میاد صدای بلندم عصبانیش میکنه باورکن امسال ۸تا عروسی دعوت شدیم نرفتم فقط شوهرم رفت.تازه بعدعید یه عروسی دیگه داریم اونو میخوام برم ببینم چی میشه.اون موقع انشاالله ۹یا ۱۰ ماهس.

❤ 

ای جااان از سرو صدا میترسه بایه چیزی گوششو کیپ کن صدا کمتر بشنوه یا تو سالن یه جای آروم  و خلوت تر بشین  نوزاده دیگه اگه میبینی اذییت میشه نرو  یا  بزار پیشه یکی که اطمینان داری مثه  مادر شوهرت واسش شیر بدوش برو زود برگرد

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

تو گوشش پنبه بذار یا یه هدفون چیزی که صدا اذیتش نکنه 

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
بد عادت شده شما اگه از اول موقع خواب همه حارو اروم نميكردي يا ميزاشتي صداي تلويزيون زياد باشه به سرو ...

نه عزیرم . من انقد از بچه اولیم ترسیده بودم سر این هواسم بود . تو سروصدای معمولی خونه میخوابه مخصوصطا با وجود داداش کوچولوش که بمب صدائه ولی جای غریب اینجوری میکنه

(    )

ببرش بدش دست باباش موقع شیر بیارش اگه قسمت مردا اهنگ نباشه فک نکنم بترسه اخه معمولا بچه ها از ترس اینجور میشن

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه خالم اینطوری بود به محض اینکه میومد جای شلوغ همش گریه می کرد  

آخر تو یه عروسی خالم داد بچه رو داد به باباش گریه می کرد ولی باباش نیاوردش بیرون اونم عادت کرد.

در ضمن پیشنهاد می کنم تو خونه تلویزیونو با صدای بلند روشن کن و گاهی اهنگ بذار تا عادت کنه به شلوغی

برو بزار بچت به محیط عادت کنه ولی قبلش خوب سیرش کن و خوابیده باشه که سرحال باشه...نهایتش اگه دیدی عادت نمیکنه برگرد ..اینطوری باشه نمیتونی جایی بری....شیرتم بدوش که اگه لباست راحت نیست اون بی شیر نمونه...