2777
2789
عنوان

قبولی کنکور توی یک هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو سرچ کن طرف تا ۱۱ هزار منطقه ۲ رفته پزشکی تعهدی پارسال چجوری تا ۳۰ هزار منطقه همه رشته ها پ ...

تا۱۱هزار منطقه دو پزشکی تعهدی بورسیه نظامی میشه 

فقط تا۲۷هزاره که میتونی رشته های پیرا اونم ازاد و تعهدیشو اونم تیپ سه رو بباری نهایت بعد از ۲۷هزار نمیشه دیگه 

تازه اونم همدان تیپ ۲

امسال که فکر نکنم چیزی بیارم  ولی واسم دعا کنید سال دیگه پزشکی قبول شم (: 

راحت به دست نمیاد منتهی من همین الان تراز اردیبهشت ماهم ۸ هزار بود میتونم بالاتر ببرمش برای تیر ماه‌

ببین مگه اینکه چون سخت یود نهاییا احتمالا تراز خوب بهت بده 

کنکورتم خوب زدی فقط اگه تراز خوب بده نهایی دیگه حله ولی زیر ۱۰هزار نه فکر نکنم بده 

امسال که فکر نکنم چیزی بیارم  ولی واسم دعا کنید سال دیگه پزشکی قبول شم (: 

خب که چی دلیل نمیشه نه روزه زیر ده بیاری!! حرفای عجیب میزنین معلومه از رقابت کنکور تجربی خبر ندارین

شما میفرمایید انگیزه و انرژی دارید خواستم بگم بشین سرجات خیلیا از رشته ی خوب انصراف میدن و دوباره کنکور شرکت میکنن. فقط شما با انگیزه نیستید☝🏻

تا۱۱هزار منطقه دو پزشکی تعهدی بورسیه نظامی میشه فقط تا۲۷هزاره که میتونی رشته های پیرا اونم ازاد و تع ...

ایدیمون شبیه همه😂😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.