یادته تاپیک زدی گفتم غرورمو زیر پا نمی ذارم؟ گفتی که چی بشه.. دقیقا واسه اینکه با این پیام رو به رو نشم..
عزیز دلم پسرا اصلا جنبه ابراز مستقیم احساسات رو ندارن و همین جوری غرورتو له میکنن
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
نه حاجی بعضیا مریضنمن به کراشم دایرکت دادم گف تو رابطه نیستم هفته بعدش عقد کردبیشرف فقط میخواس مچ بگ ...
اون چه هفت خطی بوده همون بهتر که در حد همون کراش واست موند و ارتباطت با همچین ادمی فراتر نرفت، ولی نوع صحبت این پسر بنظرم بهش نمیاد کسی تو زندگیش باشه بیشتر بهش میاد از یه رابطه ای اومده بیرون که تمام انرژیشو واسه شروع رابطه های جدید گرفته و درحال حاضر نمیخواد با کسی ارتباط بگیره
یعنی مشخصه که سینگل نبوده ولی طی یه جریانی سینگل شده
فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.
خب اگه مشکلی نداری که هیچی .. ولی علنا گفت نمیخواد باهات باشه حالا به هر دلیلی ..
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
چیز بدی نگفت ولی محبت استارتر رو نپذیرفت .. یه روانشناس خیلی مجرب میگفت به پسرا ابراز علاقه مستقیم کنید ۹۵ درصدشون رد میکنن