خدایا هیشکی رو با بیماری فرزندش امتحان نکن. برا سلامتی دختر منم دعا کنید دیروز رفته بودیم خارج شهر گندم زار بود چند تا عکس از دخترم گرفتم نشستم سر گندم زار یه دل سیر گریه کردم آخه دخترم فقط پنچ سالشه خیلی خوشگل سرزبون داره بهش نگاه میکردم کیف میکردم انگار خدا گفت بسه کیف نکن یه سیلی محکم زد تو گوشم😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭
براذر زاده من داره ...هر چی که مشتقات گندم داره بخوره دل درد شدید میگیره و بچه زار میزنن..شکمش باد میکنه میاد جلو و ...
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا یک ماه از دختر من کوچکتره. خدا حفظش کنه یه خورده وزنش کمه
اره وزنش کمه،هرکی یه دردی داره تاپیکامو بخونی متوجه میشی چه دردی کشیدم پسرم سه ساله هرروز سرفه داره،فقط باقرص نعوتادین کنترل میشه،مشکوک به سی اف شدن آزمایش ژنتیک داد،خدارو شکر منفی شد ولی سرفه هاش خوب نشده
نه بعضیا مثل دختر من کلا یبوست میشن یعنی بیماری خودشو با یبوست نشون میده . دختر من یه بار هم اسهال نشده یا به بار هم دل درد نشده هیچ علامتی جز یبوست ندارد. ولی بعضیا هم کلا اسهال میشن یا همش دلدرد دارند یا کمبود شدید وزن دارند در کل میگن بیماری هزار چهره بدن هر کسی یه واکنش متفاوت میده.
خواهر من چندین ساله که این بیماری رو داره و رزیم میگیره ولی خب خواهر من بنده خدا خیلی اذیت شد تا تشخیص دادن علت درد شکمش سلیاکه یه بار نزدبک بود بابت تشخیص اشتباه ببرن اپاندیسشو عمل کنن اوووو خیلی چیزا شد🤦♀️
ببخشید گلم موقع دستشویی اذیت می شد فشار می یومد بهش؟؟؟
آره خیلی اذیت میشد. بردم دکتر کودکان آزمایش ننوشت گفت میوه بخوره تحرک داشته باشه ملین داد ولی حل نشد.یه دکتر گوارش بردم تشخیص داد سه ماه رژیم گرفته خیلی بهتر شده
چند سالشونه؟ زندگی اجتماعیشون چقدر تحت تاثیره؟ وزنشون چقدره میشه توضیح بدین
۲۶ سالشه
خوبه زندگی اجتماعیش ولی خود خواهر تقریبا ادمیه که معمولا با کسی رفیق نمیشه ولی دوست هستن اطرافش به خود دختر بستگی داره این قضیه نه بیماریش شاید بیماری تحت تاثیر بذاردش ولی ربطی به خلقیاتش که نداره