2777
2789
عنوان

درمان میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 60 پست

من خیلی رفتم دکتر، دکتر اخری گفت درد بی درمانه.

بی خوابی،گوشی، حرص و جوش، گرما، غذاهای طبع سرد زیادترش میکنند.

بوتاکس هم میگند خوبه که من حوصله ی بوتاکس کردن نداشتم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی؟بعدش میتونم از سیستم استفاده کنم یعنی؟تقریبا روزی ۱۰ ساعت میانگین

اره مشکلی نیس فقط پنچ نهایت یه هفته عملشم حدود ۴۰ تا ۴۵ فک کنم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اره مشکلی نیس فقط پنچ نهایت یه هفته عملشم حدود ۴۰ تا ۴۵ فک کنم

میبخشید ی سوال دیگه داشتم اینکه میگن عوارض داره درسته؟

پدرم و چند نفر دیگه در مورد عوارض صحبت میکردن 

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی
من خیلی رفتم دکتر، دکتر اخری گفت درد بی درمانه.بی خوابی،گوشی، حرص و جوش، گرما، غذاهای طبع سرد زیادتر ...

آره دقیقا همان این عوامل اما واقعا تغییر سبک زندگی با این شرایط موجود خیلی سخته

من نه متاسفانه نمی‌خورمتاثیر داره منیزیم؟

آره حتما بخور خیلی کم میکنه سردردها رو. من هر روز یه قرص منیزیوم بایگلایسینات ۲۰۰ میخورم. وقتایی که سردرد میشم یکی دیگه همراه مسکن میخورم. من سردردهای خیلی شدید دارم که صورتم بی حس میشه. همراه با تهوع شدید و حساسیت به نور و بو و صدا. قبلا هفته ای چهار روز بود. الان با منیزیوم خیلی بهتر شده. چون بچه شیر میدم داروی دیگه ای نمیتونم بخورم. ولی داروهایی هستن که وقتی حس میکنی میخوای سردرد بشی میخوری و جلوش رو میگیره. اگه مثل من منع مصرف نداری برو دکتر دارو بگیر. کلا ولی میگرن بعد یه مدت مقاوم میشه.

داشتن رابطه هم گاهی کمک میکنه به بهتر شدن سردرد میگرنی. توی یه تحقیق ۶۰ درصد افراد گفتن بهتر شدن، ۳۰ درصد گفتن بدتر شدن و ۱۰ درصد گفتن تغییر نکردن. 

آره دقیقا همان این عوامل اما واقعا تغییر سبک زندگی با این شرایط موجود خیلی سخته

اره واقعا، به خصوص با این الودگی هوا

تا میتونی بی خیال باش، البته اگه میتونی من اصلا نمیتونم، حداقل یکی از علتهای مهمش حذف میشه

آره حتما بخور خیلی کم میکنه سردردها رو. من هر روز یه قرص منیزیوم بایگلایسینات ۲۰۰ میخورم. وقتایی که ...

باشه عزیزم حتما تهیه اش میکنم 

مرسی  که وقت گذاشتی 

حتما ی سر به دکتر میزنم 

اره واقعا، به خصوص با این الودگی هواتا میتونی بی خیال باش، البته اگه میتونی من اصلا نمیتونم، حداقل ی ...

چند سال اخیر خیلی سعی کردم اما ی سری عوامل دست خود آدم نیست نیست در مورد کنترل تنش و اضطراب 

کلا خیلی تلاش کردم دور و برم رو آروم کن اما نیاز به همکاری بقیه هم دارم ولی نمیتونم صد در صد ازشون توقع داشته باشم 

چند سال اخیر خیلی سعی کردم اما ی سری عوامل دست خود آدم نیست نیست در مورد کنترل تنش و اضطراب کلا خیلی ...

اصلش همون بقیه هستند که همکاری نمیکنند چون نمیتونیم تغییرشون بدیم، خوشا به سعادت بی خیالان

اصلش همون بقیه هستند که همکاری نمیکنند چون نمیتونیم تغییرشون بدیم، خوشا به سعادت بی خیالان

بله واقعا👌

جدی میگی؟نمیدونستم فرق داره، پس چرا دکتر من همون زیبایی رو تزریق میکنه برام یا سه جهارماه اوکی م؟

بله عزیزم فرق داره. روی پیشونی هم میزنن ولی فقط روی پیشونی نیست. مثلا یکی مثل من که وقت سردرد تا شونه ام تیر میکشه خب بوتاکس پیشونی به تنهایی کافی نیست. توی عکس نشون داده نقاطی که برای میگرن باید بوتاکس زده بشه.

میبخشید ی سوال دیگه داشتم اینکه میگن عوارض داره درسته؟پدرم و چند نفر دیگه در مورد عوارض صحبت میکردن

مجردی یا متاهل ؟  الان متفاوت شدن ک لیزیک و فمتولیزیک و فمتواسمایل نگرانی نداره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مجردی یا متاهل ؟ الان متفاوت شدن ک لیزیک و فمتولیزیک و فمتواسمایل نگرانی نداره

من مجردم

آره درست میگین

حتما جدی تر در موردش فکر میکنم👌