2777
2789
عنوان

درمان میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 60 پست
15 ساله دارم و الان هر روز در طول روز چن بار من که خوب نشدم

چبکار میکنی وقتی سر درد میاد سراغت؟

چند سالته؟

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳۴ به نظرت با این بوتاکس معمولی فرق داره؟ از نظر کار و هزینه منظورمه

معمولی نه اصلا تزریق نداشته باش ، چشم هات ضعیف نیستن یا لیزینگ

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

معمولی نه اصلا تزریق نداشته باش ، چشم هات ضعیف نیستن یا لیزینگ

چرا چشمام ضعیف هست و زیاد با سیستم سر و کار دارم

چبکار میکنی وقتی سر درد میاد سراغت؟چند سالته؟

36 سالمه 

هر روز مجبورم ریفن بخورم میدونم چقد بد هستش اما درد امونمو برید هیچی از زندگی نفهمیدم الان دیگه تا دردش حس میکنم سریع میخورم خوب میشه اما چند ساعت بیشتر دوم نداره باز قرص قرص

رفتم آخرین بار دکتر گفت میگرنم عصبی شده دیگه کاریش نمیشه کرد 

نه بابا، ولی ببین من خودم بوتاکس میکنم گاهی و واقعا جواب میده واسه میگرن

همین بوتاکس معمولی؟

اگه خوبه برم انجام بدم چون قصدش رو داشتم ولی اقدام نکردم هنوز

36 سالمه هر روز مجبورم ریفن بخورم میدونم چقد بد هستش اما درد امونمو برید هیچی از زندگی نفهمیدم الان ...

ای وای

من نوافن میخورم 

چند وقت پیش با یکی از اساتید صحبت کردم فهمیدم دلیل التهاب معده ام میتونه همین نوافن باشه

منم واقعا دلم میخواد زندگی کنم نمیتونم هر روز دد دادم

ای وایمن نوافن میخورم چند وقت پیش با یکی از اساتید صحبت کردم فهمیدم دلیل التهاب معده ام میتونه همین ...

خیلی سخته 

البته دکتر من میگفت بوتاکس جواب میده اما برای من رسید به مرحله میگرن عصبی گفت دیگه بوتاکس رو فراموش کن اونم جواب نمیده 

خیلی سخته البته دکتر من میگفت بوتاکس جواب میده اما برای من رسید به مرحله میگرن عصبی گفت دیگه بوتاکس ...

پیش چه متخصصی رفتی؟

الان باید چه کنی؟

یعنی قراره تا آخر همینوضعیت رو داشته باشی؟

پیش چه متخصصی رفتی؟الان باید چه کنی؟یعنی قراره تا آخر همینوضعیت رو داشته باشی؟

متخصص مغز و اعصاب 

آخرین بار یه مشت قرص داد شدم یه آدم چاق خوابالو میکنن بهتر شد یکم اما فقط میخوردم میخوابیدم منم ریختم دور 

مجبورم تحمل کنم درمان ندارم