2789
محکم طبل میزد؟😁😁

پشت موکب‌بود🤣شام غریبان سر مزار وایساد وقتی منو دید با چشاش دنبالم کرد بعد هعی گشت سرشو اینور اونور کردش پیدام کرد میخاست بیاد سمتم پیش خانوادم بودم🫠خیلی خوشم اومد ازش واقعا بعد رفتم شربت بگیرم درصورتی ک شربت نبود اصلا یه عالمه جمعیت بودن تو صف دستشو بلند کرد گفت شربت میخای گفتم اره داد دستم🫠یه بار رفتم شربت نداشت دید چیزی نیست گفت حلوا میخای🫠قشنگ با نگاهاش باهام حرف مبزد🫠میفهمی چی میگم؟دعا کردم سال بعد محرم دیدمش یچیزی پخش کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پشت موکب‌بود🤣شام غریبان سر مزار وایساد وقتی منو دید با چشاش دنبالم کرد بعد هعی گشت سرشو اینور اونور ...

آره میفهمم چی میگی 

ما این دوران رو گذروندیم 

فقط خیلی درگیر نشو 

الهی بهترین ها برات اتفاق بیفته

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
پشت موکب‌بود🤣شام غریبان سر مزار وایساد وقتی منو دید با چشاش دنبالم کرد بعد هعی گشت سرشو اینور اونور ...

بچه ای الکی صحنه سازی نکن تو ذهنت فعلا رو زندگیت متمرکز شو عشق و عاشقی فقط توی فیلما و رمانا قشنگه

بچه ای الکی صحنه سازی نکن تو ذهنت فعلا رو زندگیت متمرکز شو عشق و عاشقی فقط توی فیلما و رمانا قشنگه

کلا ادم واقع بینیم زیادم درگیر اینجور مسائل نیستم مث بعضیا داستان بسازم خیلیا هستن چیزای معمولیو سناریو میسازن ولی هیچوقت انرژی ک از‌خود ادماعو از چشماشون میگیرم اشتباه نبوده و نیست نظر شخصیه منه هرکس میتونه هر نظری داشته باشه ولی تا اینجای زندگیم با انرژی ادما رفتم جلو همچی خوب پیشرفته🫠عشق و عاشقی ممکنه از نظر بعضیا داستان باشه از نظر بعضیای دیگ با ادم درستش واقعیت هرکی از دیدگاه خودش حرف میزنعو نظر مید