چاکلت_نارگیلی مدیر عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 82 عنوان بیاید سوال بپرسید ج بدم😆❤ | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 64 پست حس شیشمی اینا نیستم ولی خب گاهی وقتا حرفام راستهدوست داشتین اسم بگین سوال بپرسیدچون باید ازتون یه چیزی تو ذهنم بیاد❤😊🍓 بالاخرههمهیکروزیمیمیرند🌵وصدسالکهبگذرد،دیگرهیچکس❌دربارهیاینکهدیگرانکهبودندوچطورمُردندسوالنمیکند،پسبهتراستهمانطورکه🪐دلتمیخواهدزندگیکنیوهمانطورکهدوستداریبمیری.👤 1404/04/20 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاکلت_نارگیلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 82 ولی هیچ واکنشی نشون نداد😪 قرار نیست چیزی نشون بدهحس میکنم درون گراستموهاش مشکیه؟حس میکنم موهاشو دوست داره بیشتر وقتام وقتی بیقرار دست میکنه توشون بالاخرههمهیکروزیمیمیرند🌵وصدسالکهبگذرد،دیگرهیچکس❌دربارهیاینکهدیگرانکهبودندوچطورمُردندسوالنمیکند،پسبهتراستهمانطورکه🪐دلتمیخواهدزندگیکنیوهمانطورکهدوستداریبمیری.👤
ozledim75 عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 5160 قرار نیست چیزی نشون بدهحس میکنم درون گراستموهاش مشکیه؟حس میکنم موهاشو دوست داره بیشتر وقتام وقتی بیق ... موهاش لخته ولی جو گندمی هستش
چاکلت_نارگیلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 82 یعنی بیخیال نیست؟ نچ فقط از تو مطمعن نیستو یچیزی جلو دارشه ک نمیدونم چیه بالاخرههمهیکروزیمیمیرند🌵وصدسالکهبگذرد،دیگرهیچکس❌دربارهیاینکهدیگرانکهبودندوچطورمُردندسوالنمیکند،پسبهتراستهمانطورکه🪐دلتمیخواهدزندگیکنیوهمانطورکهدوستداریبمیری.👤
ozledim75 عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 5160 نچ فقط از تو مطمعن نیستو یچیزی جلو دارشه ک نمیدونم چیه ولی خیلی سرد دوستانه جواب میده و تا زمانیکه من پیام ندم خودش نمیده
xadijehhh عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 11034 شقایق قدت متوسط رو به بلندهخوش خنده ایی از جمع دوستات و خانواده لذت میبریکتاب دوست داریآینده برات رو ... کی ازدواج میکنم ؟ ۲۸ سالم هست