2777
2789
اره میم داره .ماشین طوسی .ما ممنوعه بودیم ولی داشت جون میداد برام یعنی همش الکی بود 🥲

حس ازینجا نصف اون چیزی ک شما میدونی هم نمیشه

پس به تجربه و دیدگاه خودت بیشتر اعتماد کن

راستی

ادما تو تنهاییشون میتونن هرکس ک نزدیکشون بمونه رو فرشته بدونن و حتی خودشونم گول بزنن که واقعا عاشقشن

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوسال قهریم

تا اوایل سال 405 پیام بازگشت دارید 

اسفند ماه بهتون پیام میده برای بازگشت قبلش هم پیام میده اما اوکی نمی‌شید

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

حس ازینجا نصف اون چیزی ک شما میدونی هم نمیشهپس به تجربه و دیدگاه خودت بیشتر اعتماد کنراستیادما تو تن ...

نظرتون درموردش منفیه؟

باحس عجیبی .باحال غریبی دلم تنگته 🫂 پر از عشق و عادت بدون حسادت دلم تنگته🫂

عزیز من و m در آینده ارتباطمون بهتر میشه و حسشو بهم اعتراف میکنه؟چجوری؟

بله عزیزم بهتر میشه به صورت مستقیم بهتون پیشنهاد میده 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

تا اوایل سال 405 پیام بازگشت دارید اسفند ماه بهتون پیام میده برای بازگشت قبلش هم پیام میده اما اوکی ...

منم میگی شرایط امسال جوری میشه که هنوزم بتونم به رتبه ای که تو ذهنمه برسم ؟ همین 404؟

ممنوم که وقت با ارزشتون رو برام گذاشتین و رد نشدین از کامنتم .من متاهلم اون مجرد دلم یجوریه زندگیمو ...

بله منم گفتم برمیگرده

ولی تو رابطه رفتن دوباررو حس نکردم😂

بچسب ب زندگیت 

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅