2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی این داره گرون میده؟ نخرم ازش چون تو شهر ما کم گیر میاد از این ادکلنا همش تقلبیه

نه منم 250خریدم حدودا 5ما پیش اصلش همین قیمته کمتر 200نیست

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐
اولا اره اصل بود اما الان 90درصدش فیکه اصلا نگیر از دیجی کالا

مگه دیجی واسه همین سایت نیست؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
امروز مشاوره بودم خیلی خوب بود ازهمین امروز راهکارهای مشاوره رو انجام دادم فعلا ک آشتی کردیم و شوهر ...

انشاالله خداروی خوش زندگی رونشونتون بده.کارخوبی کردی عزیزم موفق باشی.

انشاالله خداروی خوش زندگی رونشونتون بده.کارخوبی کردی عزیزم موفق باشی.

مرسی قربونت برم

ان شاءالله شماهم همیشه شاد باشی و تندرست

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
[QUOTE=54785064]اولا اره اصل بود اما الان 90درصدش فیکه اصلا نگیر از دیجی کالا[/QUOTEمرسی که گفتی پس ...

قابل اعتماد ترین سایته شک نکن همه چیش اصل از وسایل خونه تا گوشی تا عطر😊

خوزستانم💔
اهواز

تهران من کمتر از 220ندیدم

دیجی کالا اولاش اصل بود الان دیگه 90درصد عطراش فیکه همین هفته پیش داداشم گرفت فیک بود مرجوع کرد باند گرفت فیک بود مرجوع کرد اولاش خوب بود الان افتضاح شده

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐