راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
علم بر اساس روش علمی بدست میاد، یعنی با مشاهدات و آزمایش های کنترل شده. طب سنتی همچین چیزی نداره. هیچ کسی تا حالا نشون نداده که چیزی به نام مزاج و بلغم و صفری و از این چیزا وجود داره. علتشم اینه که وجود نداره. بخاطر همینه که صدها ساله که این روش ها طرد شده.
میشه بگین واسه چی رفتین؟؟درمانش چجوریه،چ مدت طول میکشه به نتیجه برسی؟
طب سنتی زمانبرهست وبایدصبورباشید من برای تعدیل مزاج وتعادل بدنم رفتم،کم خونی داشتم ،حدود سه ساله که یه سری اصولش رورعایت میکنم مثلا فصل بهارمیرم حجامت وتوخوردوخوراکم وگرمی وسردیها دقت میکنم برای لک وترگی پوستم که بخاطرسودای زیادم بود زالو انداختم ودمنوش گیاهی مصرف کردم،شکرخدا گذرم به دکتر نیفتاده دیگه،درکل راضیم وهمین راه روادامه خواهم داد ان شاالله
علم بر اساس روش علمی بدست میاد، یعنی با مشاهدات و آزمایش های کنترل شده. طب سنتی همچین چیزی نداره. هی ...
ولی من یه موضوعی برام جالبه،ببین هرکسی واقعا یه طبعی داره ی نفر سردیجات بهش میسازه یه نفر گرمیجات،یا اینکه بعضیا در اثر سردی زیاد دچار یه بیماریهایی میشن،و فکر میکنم بی ربط به مزاج نباشه ی سری از خصوصیاتو بیماریها،دوست داشتم ببینم نظر دیگران چیه،ایاواقعا همینطوره
اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
علم بر اساس روش علمی بدست میاد، یعنی با مشاهدات و آزمایش های کنترل شده. طب سنتی همچین چیزی نداره. هی ...
کاشکه به جای این حرفا یه خرده سرتو میبردی تو مجلات و اطلاعات رو به روز میکردی تمام قرص ها و داروها برپایه همون صفرایی یا بلغمی و سودایی بودن افراد ساخته شده تمام کشورهای اروپایی در حال حاضر دارن از علم ما استفاده میکنن که بعضی از دکترایه ما از روی جهالت دارن مخالفت میکنن با طب سنتی که البته تمامی این دکترا از پایین بودن و کم بودن خودشون هست این مخالفتها