2777
2789
عنوان

طب سنتی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
یه چیزای خوب ممکنه داشته باشه ولی اکثرش خرافاته. طب سنتی پایه و اساسش غلطه. 

واقعامتاسفم که بدون اینکه شناخت یاعلمشو داشته باشید به همچین علم جامع وموفقی میگید خرافات،،واقعاخنده داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی راضی بودم،،اگه پیش دکتری که درس طب سنتی خونده باشه وعلمشو داشته باشه حتما نتیجه میگیرید&nbs ...

میشه بگین واسه چی رفتین؟؟درمانش چجوریه،چ مدت طول میکشه به نتیجه برسی؟

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
نه نميدرنم طبعم سرد يا گرم

اهان اونکه از تو گوگل میتونید تو سایتایی که مزاج شناسی هست برید و ببینید طبعتون چیه

چرا خرافات؟یعنی چجوریه؟

علم بر اساس روش علمی بدست میاد، یعنی با مشاهدات و آزمایش های کنترل شده. طب سنتی همچین چیزی نداره. هیچ کسی تا حالا نشون نداده که چیزی به نام مزاج و بلغم و صفری و از این چیزا وجود داره. علتشم اینه که وجود نداره. بخاطر همینه که صدها ساله که این روش ها طرد شده. 

میشه بگین واسه چی رفتین؟؟درمانش چجوریه،چ مدت طول میکشه به نتیجه برسی؟

طب سنتی زمانبرهست وبایدصبورباشید من برای تعدیل مزاج وتعادل بدنم رفتم،کم خونی داشتم ،حدود سه ساله که یه سری اصولش رورعایت میکنم مثلا فصل بهارمیرم حجامت وتوخوردوخوراکم وگرمی وسردیها دقت میکنم برای لک وترگی پوستم که بخاطرسودای زیادم بود زالو انداختم ودمنوش گیاهی مصرف کردم،شکرخدا گذرم به دکتر نیفتاده دیگه،درکل راضیم وهمین راه روادامه خواهم داد ان شاالله

علم بر اساس روش علمی بدست میاد، یعنی با مشاهدات و آزمایش های کنترل شده. طب سنتی همچین چیزی نداره. هی ...

الان تواروپا وامریکا بهترین داروها ،داروهای گیاهی هست ،،توخودکشورما یه شربت گیاهی که برای سرفه تجویزمیشه خیلی موثرترازشربت شیمیاییه،،غیرازاینه ایا؟؟؟

طب سنتی زمانبرهست وبایدصبورباشید من برای تعدیل مزاج وتعادل بدنم رفتم،کم خونی داشتم ،حدود سه ساله که ...

چ خوب،انشاالله که همیشه سالم باشید.

الان تواروپا وامریکا بهترین داروها ،داروهای گیاهی هست ،،توخودکشورما یه شربت گیاهی که برای سرفه تجویز ...

مگه من گفتم دارو گیاهی بده یا موثر نیست؟ پنیسیلین که جون میلیون ها انسان رو نجات داده از یه نوع قارچ گرفته شده، یه ماده طبیعیه.

تفاوت دارو گیاهی موثر با خرافات طب سنتی اینه که دارو گیاهی تحت آزمایش قرار میگیره و اثراتش تو شرایط کنترل شده اثبات میشه. 

علم بر اساس روش علمی بدست میاد، یعنی با مشاهدات و آزمایش های کنترل شده. طب سنتی همچین چیزی نداره. هی ...

ولی من یه موضوعی برام جالبه،ببین هرکسی واقعا یه طبعی داره ی نفر سردیجات بهش میسازه یه نفر گرمیجات،یا اینکه بعضیا در اثر سردی زیاد دچار یه بیماریهایی میشن،و فکر میکنم بی ربط به مزاج نباشه ی سری از خصوصیاتو بیماریها،دوست داشتم ببینم نظر دیگران چیه،ایاواقعا همینطوره

ولی من یه موضوعی برام جالبه،ببین هرکسی واقعا یه طبعی داره ی نفر سردیجات بهش میسازه یه نفر گرمیجات،یا ...

خب شما میگی هر نفر واقعا یه طبعی داره، جامعه علمی میگه این طور نیست. آدم با مشاهدات محدود که نمیتونه به نتیجه‌گیری کلی در مورد بدن انسان برسه.

کاشکه به جای این حرفا یه خرده سرتو میبردی تو مجلات و اطلاعات رو به روز میکردی تمام  قرص ها و داروها برپایه همون صفرایی یا بلغمی و سودایی بودن افراد ساخته شده ‌تمام کشورهای اروپایی در حال حاضر دارن از علم ما استفاده میکنن که بعضی از دکترایه ما از روی جهالت دارن مخالفت میکنن با طب سنتی که البته تمامی این دکترا از پایین بودن و کم بودن خودشون هست این مخالفتها ‌

خدایا شکرت 
مگه من گفتم دارو گیاهی بده یا موثر نیست؟ پنیسیلین که جون میلیون ها انسان رو نجات داده از یه نوع قارچ ...

اینجوری که مشخصه رو باد هوا شما داری نطر میدی اصلا هیج اطلاعاتی ندارید 

خدایا شکرت 
کاشکه به جای این حرفا یه خرده سرتو میبردی تو مجلات و اطلاعات رو به روز میکردی تمام  قرص ها و دا ...

ندانستن گناه نیست. دنیا انقد پیچیدس که هممون از تقریبا همه چی ناآگاهیم. ولی این که ندونی که نمیدونی خیلی بده.

حرف‌های شما حقیقت نداره. هیچ قرصی در غرب بر مبنای بلغم و صفری ساخته نشده. اگر غیر از اینه لطفا به یه منبع استناد کنید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز