2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای🤣🤣🤣این بدبختو بزن شارژ داره جون میده😂😂

از قضا شارژر همین بغلم منتها حال ندارم

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
اقا🤣زرشک پلو ۸ینی من روحم؟

جای این کارا گوشیتو بزن به شارژ😂😂

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

81 ادامس🤣🤣

با کدوم دندون؟😂

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

الان دیدی از ۱۲ سالگی بیشتری 😂

الان ۱۳ سالم شد 😂

گوشیم باتریش کم میشه عمر منم کاهش میابه

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

جای این کارا گوشیتو بزن به شارژ😂😂

بخاطر شما از این پهلو به اون پهلو چرخیدم و گوشیم و زدم به شارژ

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
تو ۹۰ سالگی ماکارونی برات خوب نیس ولی😂😂

وای اصن خدانکنه ۹۰ سال عمر کنم🤣🤣

آره نمیفهمیدم که شکمو بودم اینقدم بچه‌هام و نوه‌ نتیجه‌هام حرصمو میخوردند میگفتند اینارو نخور ننه جون😂😂😂

آخرشم سر همین ماکارونی به فنا رفتم🤣🤣🤣

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️