2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستورش میگی

مواد لازم برای سوپ هویچ ۴ عدد پیاز ۳ عدد سیب زمینی ۳ عدد گوشت چرخ کرده  

اینجا که میگم مهمه هویچ سیب زمینی پیاز حتما رنده کن با درشتش بزار بجوشه بعدش یکم دیدی پخته جو  پرک  بریز بعد رشته سوپ بریز تا قوام بیاد بعد ادویه هم زرد چوبه پاپریک فلفل نمک بریز 

قرمه سبزی خوردیم جاتون خالی 😋

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
سیب زمینی برنج هویج جعفری گوجه پیاز مرغ یا برنج نمیریزم جاش جو میریزم یا رشته سوپ

خوب باید جو  و پیاز و و نمک رو میپزی 

بعد میای سینه مرغ می‌ریزی و بعد ادویه جات بعد میای روغن و رب و میزیزی بعد میزاری یکم بپزه بعد جعفری و رشته سوپ رو می‌ریزی و آبلیمو آماده میشه

خوب باید جو و پیاز و و نمک رو میپزی بعد میای سینه مرغ می‌ریزی و بعد ادویه جات بعد میای روغن و رب و ...

ممنون عزیزم 

اره همینجوری میپزم

ولی دلم یه مدل سوپ مامانم میپزه میخواد

خودم میپزم مثل اون نمیشه

خانه شماره 12 میدان گریمولد
نوشجان

🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️